Policija je saslušala desetine osoba zbog sumnje da se mogu dovesti u vezu s ubistvom Damira Ostojića Šijana (42) i ranjavanjem njegove supruge Sandre Јošić (40), saznaju Nezavisne.

Na ovom slučaju angažovan je veliki broj policajaca, a istraga se odvija u nekoliko smjerova i provjerava se svaki trag koji bi mogao dovesti do počinioca, potvrđeno je za novine.

Nezavisne nezvanično saznaju, da je istragom utvrđeno da gotovo nema dijela tijela u koji Šijan nije pogođen.

– Izrešetan je po glavi, stomaku, grudima, rukama, nogama – naveo je izvor.

Јošićeva je i u petak bila hospitalizovana u Univerzitetskom kliničkom centru Srpske, odakle su potvrdili da je svjesna i hemodinamski stabilna.

Sve dalje prognoze u vezi s njenim zdravstvenim stanjem su preuranjene, navode iz UKC i dodaju da je pacijentkinja smještena u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje.

Najmanje 15 čaura pronađeno je u srijedu naveče na mjestu ubistva Ostojića i ranjavanja njegove supruge, a na koje je vatra otvorena iz zasjede, dok su se rendž roverom vraćali kući.

Ubica je u Kozarskoj ulici, u banjalučkom naselju Kočićev vijenac, vjerovatno bio sakriven iza drveta, te je u momentu nailaska terenca sa supružnicima iskočio i u njih ispalio rafal.

Napadač je, kako se vjeruje, poslije pucnjave pobjegao u obližnje šiblje koji ovu ulicu dijeli od Ulice Bolanog Dojčina. U grmlju je, naime, pronađen svjež ljudski trag.

Nezavisne