Jedna, druga, treća… čašica. Zaginulo se opasno, sve se zavrtelo, kao da je posle i mamurluk stigao. Šta tada rade znaci horoskopa i koji ga najteže podnose, pročitajte u zabavnom objašnjenju.

OVAN uvek ima kraljevski mamurluk, a takav tretman i zahteva. Jutro posle pogibije u kafani, kafa ima odvratan ukus, kisela voda nema dovoljno balončića, a kaladont peče. Ukoliko u frižideru nema jaja od prepelice, pečenog goluba u sosu od ananasa ili avokado salate, manično okreću telefone svih picerija dok podgrevaju supu i gutaju sve moguće lekove i nadrilekove, piše besnopile.rs

BIK još nije ušao u fazu mamurluka, već je još uvek pijan i vrti mu se cela soba, pa kuka da mu se donese supica u krevet i izmeri temperatura na guzu. Proklinje dan kada je došao u kafanu i alkohol i ko ga izmisli. Svečano se zaklinje (po stoti put) da više nikada neče piti.

BLIZANCI leže u krevetu i blenu u jednu tačku, pokušavajući da ubede sebe da se nije dogodilo ono što se sinoć dogodilo. Kada konačno reše da ustanu, pola sata meditiraju nad kafom, glave veličine fudbalskog terena, pa se onda bace pod tuš.

RAK plače nad svojom sudbinom. Ceo život mu prolazi pred očima, pa kuka kako umire. Kada posle nekog vremena shvati da je još uvek živ, počne da se naliva vodom i sokovima i vuče se ko prebijen po kući ceo dan i izbacuje patetične statuse na Fejsbuk.

LAV čim otvori oči izbacuje slike iz provoda na društvene mreže. Odmah leže na telefon i raspreda sa svim drugarima redom o svemu što se događalo. Mamurno stanje mu uopšte ne pada teško, čak i uživa u njemu, jer voli taj osećaj hodanja po oblacima, kada vam je glava kao punjena helijumom.

DEVICA je pila umereno i sa stilom. Čak se tako sa stilom i onesvestila, pa su je u nekom momentu prijatelji izneli na rukama iz kafane i ubacili u taksi. Pošto je ranije stigla kući, uspela je da se i otrezni i naspava pre ostalih, pa ih zato sada zajebava…

AGA je još juče znala da će provesti dan u krevetu, pa se lepo obezbedila da može da uživa na visokoj nozi. Omiljena knjiga, serije, filmovi, telefon, internet, ručak za tri dana i svakakve poslastice. Sve je spremno.

ŠKORPIJA ume da pliva kroz mamurluk. Iako joj u slepoočnicama bubnja kako na plemenskom savezu, ona ustaje i revnosno obavlja svoje poslove, kao da joj nije ništa. Samo nemojte da joj se suprotstavljate, ni da joj stajete na put.

STRELAC proklinje život i sudbinu. Hvata se za rakiju, čim skonta da voda i kafa ne rade ništa. Trgne jednu, opsuje sve po spisku, pa drugu, polomi nešto, pa treću… i tako se malo po malo vrati u život, pa onda zove društvo da prave reprizu.

JARAC se vraća sebi uz pomoć seksa! Ako nema partnera na dohvatu ruke, on hvata šta bilo: šniclu, desanku, čarapu… A onda piše poruke drugarima, a posebno drugaricama u kojima se izvinjava za svoje eventualno nedolično ponašanje sinoć.

VODOLIJA negoduje i mrmlja čim otvori oči. Nemoguće je njima objasniti da su baš oni ti zbog kojih je zamalo propala žurka, jer su pijani pravili sranja. Mamurluk podnose teško, jer, kada se probude često nemaju na koga da se deru. Tajna njihovog uspeha je u masnim zalogajima koje nekontrolisano tovare u usta pred spavanje.

RIBE se toliko otkinu od života da nakon burne noći prepune alkoholičarskih ispada, detalja mogu da se prisete samo putem društvenih mreža. Nekotrolisani statusi, pijane rečenice razne strahote. Slike koje grafički opisuju bahanalije koje su ovi vesljaci bez kontrole svima priredili se šire po internetu brzinom svetlosti. Od mamurluka se leče vinom i narodnjacima.

Izvor: besnopile.rs