Kandidat DNS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici tri Milan Radović pozvao je sve aktere u izbornom procesu da kampanju pretvore u praznik demokratije umjesto u festival uvreda.

Radović je, predstavljajući program i ciljeve, pozvao na razgovor sve koji imaju ideju i prijedlog kako da unaprijede kvalitet života u Srpskoj, te istakao da će njegov tim i on biti na raspolaganju.

“Smatram da ćemo ovim razgovorima započeti proces jačanja Srpske koji se neće završiti na izborni dan. I poslije tog 7. oktobra moja vrata će biti otvorena za sve ljude sa znanjem, energijom i idejom”, rekao je Radović.

Kandidat DNS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici tri Borivoj Obradović poručio je da će učiniti sve da njegove prijedloge čuje što više ljudi, ali da sve zavisi od mladih.

Druženju Radovića i Obradovića sa prijateljima i simpatizerima stranke prisustvovali su istaknuti članovi i funkcioneri DNS-a, među kojima i predsjednik centralnog izbornog štaba DNS Dragomir Jovičić.

NN