Koga očekuje uspeh na poslu, koga ljubavno razočarenje i zašto neki moraju obavezno da posjete ljekara
Pogledajte šta su nam zvezde spremile za ovu nedelju

Neće biti lako mnogim pripadnicima Zodijaka da se izbore sa poslovnim obavezama i ljubavnim problemima, ali ovonedeljni horoskop može da vas posavetuje kako da to lakše podnesete. 

OVAN

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Moguće je da nećete biti zadovoljni nekim partnerskim odnosom u poslu. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas poznanstvo koje će doneti fatalnu privlačnost. Na polju zdravlja vas očekuju mogući problemi sa donjim delom leđa ali i sa bubrezima koji su takođe osetljivi. Tokom ove faze možete da budete podložni brojnim tegobama sa zdravljem.

BIK

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Imaćete mnogo poslovnih obaveza tokom ove nedelje i može vam biti prilično teško da sve to postignete. Na polju ljubavi vas očekuje nepromenjeno stanje tokom ove nedelje. Zdravlje može da vam bude veoma osetljivo. Imunitet vam je oslabljen i podložni ste brojnim problemima, upalama i infekcijama. Pogotovo pazite na urogenitalni trakt.

BLIZANCI

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Moguće je da ćete uspeti da preokrenete sreću u svoju korist na poslovnom planu. Kada je u pitanju ljubav, moguća je zanimljiva nova veza sa Vagom ili Škorpijom. Očekuje vas faza u kojoj su mogući problemi na polju zdravlja. Srčani sistem je prikazan kao slaba tačka pa su mogući veći problemi vezani za povišen pritisak, aritmiju, itd.

RAK

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Ukoliko se bavite privatnim poslom očekuje vas neko veće ulaganje u narednom periodu. Na polju ljubavi imate probleme sa ljubomorom, nepoverenjem i nestabilnostima u zajednici. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su hronični problemi sa probavom i stomakom. Čuvajte se moguće prehlade ili stomačnog virusa, dijareje, pazite šta jedete u ovom periodu.

LAV

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Putovanje koje planirate može da prođe gore nego što ste očekivali. Kada je u pitanju ljubav, skloni ste burnim i naglim svađama i prepirkama sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa disajnim putevima, plućima, moguć je kašalj kao i tegobe vezane za astmu ako ste tome inače skloni. Ozbiljno razmislite da ostavite cigarete.

DEVICA

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Očekuje vas veći priliv novca kojim ćete biti i te kako zadovoljni. Na polju ljubavi težite za sigurnošću ali kao da vas neke sile vuku ka ulasku u tajnu vezu. Kada je u pitanju polje zdravlja, možete da očekujete probleme sa hormonima, štitnom i nadbubrežnom žlezdom. Osetljiv vam je generalno predeo vrata pa su mogući i problemi sa grlom.

VAGA

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Nije povoljna faza za bilo kakve važne nove odluke i promene na ovom polju. Možete da očekujete da ćete na emotivnom planu imati utisak kao da ste ucenjeni na neki način. Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da ćete imati probleme sa jakim i učestalim glavoboljama, visokim pritiskom, nervozom i stresom. Mogući su i problemi sa očima.

ŠKORPIJA

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Uznemirenost koju osećate na poslovnom planu je opravdana, slušajte svoju intuiciju. Kada je u pitanju ljubav vlada mnogo nepoverenja između vas i voljene osobe. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa unutrašnjim nemirima, nesanicom, skloni ste nekim teškim osećanjima i često imate potrebu da se osamite. Prijala bi vam meditacija.

STRELAC

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Pred vama je faza tokom koje ćete na poslovnom planu imati manje probleme u odnosu sa saradnicima. Na polju ljubavi vas očekuje susret sa novom, zanimljivom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, moguće su tegobe vezane za vene, cirkulaciju, kapilare kao i probleme sa nogama. Moguće su tegobe sa zglobovima, uganuća i tome sl, pa budite pažljivi.

JARAC

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Očekuje vas faza u kojoj ćete uspeti da ostvarite neke ciljeve koje imate na poslovnom planu. Na polju ljubavi ste spremni da se potpuno posvetite samo jednoj osobi. Kada je u pitanju zdravlje, hronične tegobe vezane za kičmu, kosti, zglobove zube, nokte i kožu su naglašeni. Moguće je da imate i probleme sa kosom. Nedostatak vitamina.

VODOLIJA

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Na polju posla se dešavaju burne promene, a neke od njih dolaze neočekivano. Kada je u pitanju ljubav, imate veliki naboj strasti i spremni ste za neku neobaveznu vezu. Na polju zdravlja ne biste trebali da imate veće tegobe. Generalno ste energični i prija vam bavljenje sportom i fizičkom aktivnošću. Izbegavajte alkohol i agresiju.

RIBE

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Možete da očekujete poboljšanje na polju novca, velika sreća vam na ovom polju dolazi. Na polju ljubavi postoji sumnja u partnerovu vernost kao i drugi skriveni problemi. Kada je u pitanju vaše zdravlje, možete da budete skloni upalama, problemima sa jetrom ili viškom toksina u organizmu. Polako dolazi vreme za redovnu lekarsku kontrolu.

Telegraf.rs