Ovaj mlad mesec ima odličan aspekt sa Jupiterom iz Škorpije i Plutonom iz Jarca, koji nam daje sposobnost uspostavljanja reda u životu

Ako bi zanemarili zbunjenost i nedefinisane situacije, maglu od Neptuna koji pravi senku prema Suncu i mladom mesecu u Devici, onda bi ovo mogao biti vrlo pozitivan mlad mesec. Ovaj mlad mesec ima odličan aspekt sa Jupiterom iz Škorpije i Plutonom iz Jarca, koji nam daje sposobnost uspostavljanja reda u životu. Ovaj pozitivan aspekt svima donosi uspeh u raznim životnim poljima. Ne dajte da vam Neptun zamaže oči i stvori zbrku, već sigurno, polako i uporno krenite u uspostavljanje reda, pokretanje novih stvari u životu i završavanje nečega što je bilo nedostižno i nerealno.

Sada na oprezu treba da budu Blizanci, Strelci, Ribe i Device jer imaju senku od Neptuna pa im koncentracija može biti slabija i mogu skrenuti s pravog puta. Pojedine Device mogu imati dobre prilike, samo oprezno!

Bikovi, Rakovi, Jarci i Škorpije se neće tako lako zbuniti i predati iluziji Neptuna, jer su oni sada čvrsto na svom putu, a večeras (9. septembra) Venera prelazi u Škorpiju, pa će i na polju Venerinih tokova biti novosti po pitanju vraćanja prošlosti, početaka i svega što podleže Veneri.

Evo šta svaki horoskopski znak treba da uradi da bi imao više sreće

1. OVAN

Vi ste pravi srećnici ovog mladog meseca. Mislite na sebe, fenomenalni ste u organizaciji. Sa ulaskom Venere u Škorpiju kod vas nestaje i poslednja prepreka do uspeha. Kod vas se pokreće želja za posedovanjem, dok neke manipulacije može pokrenuti Venera iz Škorpije. Moguće je da sretnete neku novu osobu, ali ipak budite oprezni kada je ljubav u pitanju.

2. BIK

Vama se otvaraju divna zbližavanja s postojećim partnerom i mogućnost pripremanja zabave, nešto s vrhunskim uživanjem. Venera i Jupiter iz Škorpije vam šalju dobre prilike, neke potvrde za nešto pa ćete imati povoda da slavite. Pojedini Bikovi se mogu dogovarati o venčanjima ili se čak venčati. Nažalost, ima i onih koji se mogu razvesti.

3. BLIZANCI

Kod vas se događa da to da morate naći balans između poslovnog i privatnog života. Mogu se pojaviti nova interesovanja, ili da krenete s nekim eksperimentom kako bi zadovoljili vašu radoznalost. Ipak, se zbog lošeg Neptunovog aspekta preporučuje da pojedini Blizanci ne pokreću ništa novo, ako planovi nisu sigurni i jasni. Vi se nalazite u središtu između toplog i hladnog.

4. RAK

Svi Rakovi koji mogu imati neke lepe prilike, neki na poslu, a neki u ljubavi. Postoje i mogućnosti za proširenje posla ili neki dodatni posao jer već duže vreme imate podršku Jupitera iz Škorpije, a sada se tome pridružuje i Venera, a od sredine septembra se uključuje i Uran iz Bika. Sada nije vreme da nerealno i nekontrolisano trošite novac.

5. LAV

Kod vas se mlad mesec događa u drugom polju materijalnog i duhovnog posedovanja, pa bi trebalo da držite usmerenu pažnju na neki posao. Moguće je da imate i nekih problema kada su neke porodične nekretnine u pitanju (ili vaše lične). Emotivno se događa neka promena osobama iz prve dekade. Imate podršku jake energije da sve to iznesete.

6. DEVICA

Sve Device koje su rođene 9. septembra i malo kasnije, zbog uspeha kreću više da vrednuju sebe. Iz dubine duše napredujete i povećavate samopouzdanje. Sada je bitno da pokrenete nove akcije u svim oblastima, a kako samo vi znate da date prioritete i srediti sve kako treba u svom životu.

7. VAGA

Vama se događa mlad mesec u dvanaestom polju i Devici, što vas može uznemiriti po pitanju bolesti, loših misli i raznih bakterija, klica itd. To su samo trenutne loše misli dok mesec vrši tranzit kroz Devicu, pa se nemojte plašiti. Moguća su jača reagovanja na drugačija mišljenja i emotivna slabost na sve probleme.

8. ŠKORPIJA

Vi dobijate veliku snagu i hrabrost uz pomoć Plutona s mesecom, pa se za vas  ukazuje neka nova mogućnost, poznanstvo ili ulazak u novu vezu. Uz pomoć Venere vi krećete da pravite promene i to baš one o kojima ste ranije razmišljali. Ne razmišljajte puno, već krenite. Ako je potrebno, promenite frizuru, garderobu, idite na dijetu, vežbajte. Naglašeno je puno komunikacije, ali ne padajte na emocije drugih ljudi, već slušajte vaš unutrašnji glas.

9. STRELAC

Vama nije baš najbolji ovaj period mladog meseca, pa se može dogoditi neki gubitak ili neka iluzija. Ako razbistrite um, možete prepoznati ili uvideti neku situaciju i razrešiti je. Pojedini Strelci mogu imati jako dobru viziju i uvideti stvari, ali ipak budite oprezni. Bolje je da ne rasipate svoje dobre namere, ako se od vas ne traži mišljenje.

10. JARAC

Mnogi Jarčevi mogu krenuti na put ili praviti plan za putovanje. Ovo je povoljan period za učenje novih stvari. S ovim mladim mesecom su vam širom otvorena sva vrata za uspeh pa nemojte oklevati, već se pokrenite. Sada, šta god da pokrenete, ima uspeh. Sada je pravi moment da pokrenete nešto novo u svom životu.

11. VODOLIJA

Sada možete uspeti u svemu, samo nemojte puno razmišljati i dozvoliti da vas Neptun povede u traženje idealnog rešenja, pa da sve ostane na razmišljanju. Budite prodorni i ne ustručavajte se da se nametnete, jer je sada to moguće. S ovim mladim mesecom su moguće romanse i lepa druženja, pa uživajte.

12. RIBE

Vi sada morate da završite nešto što već dugo razvlačite. Kada nešto nestane, pojavi se drugo i sve opet od vas zavisi, ako želite da prihcvatite novu osobu ili želite da budete neko vreme slobodni. Iako je Neptun vaš vladar, on vam može poslati nejasnu sliku, pa vas može omamiti. Pojedine Ribe mogu imati priliv ili odliv neke veće sume novca. Ne preporučuju se dugoročni poslovi, već samo oni svakodnevni i rutinski.

(Telegraf.rs / Izvor: atma.hr)