????????????????????????????????????

U Trnopolju kod Prijedora, večeras (10.09.2018.) je održana predizborna tribina na kojoj su predstavljeni kandidati izborne jednice 301 za Narodnu Skupštinu Republike Srpske i Predstavnički dom PS BiH.

Nosilac liste za NS RS Duško Ivić je rekao da je DNS jedina stranka koja smije da izađe pred svoje građane.

„DNS je jedna velika porodica u kojoj zadatke daju građani a mi ih izvršavamo, tako smo i večeras došli da vidimo šta dalje da radimo i šta ćemo da radimo u periodu 2018-2022. godina. DNS je porodica koja se širi iz Prijedora, znamo da je to jedina stranka koja kreće iz našeg grada i proširila se na cijelu Republiku Srpsku“, rekao je Ivić.

Marko Aćić, kandidat DNS-a Banja Luka za Predstavnički dom PS BiH je rekao da je cilj DNS-a štiti interese Republike Srpske u Parlament BiH.

„Ne možemo više dozvoliti da nas u Sarajevu predstavljaju ljudi kojima je bitnije mišljenje političara iz Sarajeva a ne istitucija Republike Srpske. Oni samo predstavljaju Republiku Srpsku i treba da štite interese njenih građana a ne da zadovoljavaju svoje lične interese“, rekao je Aćić, dodajući da DNS želi da promjeni takvu politiku i da odgovornim ljudima stavi do znanja da je Republika Srpska na prvom mjestu, a Bosna i Hercegovina na drugom.

Prisutnima se obratio i Milenko Đaković, predsjednik GO DNS-a Prijedor koji je rekao da su kandidati DNS-a dio jedne složne porodice koja je u Prijedoru dugi niz godina i koja bilježi dobre rezultate u svim segmentima.

Na predizbornoj tribini DNS –a u Trnopolju  su govorili Slađana Radaković, Dijana Šobot i Duško Miletić, kandidati DNS-a Prijedor  za NS RS.

Predizbornoj tribini prisustvovao je i Darko Banjac, potpredsjednik DNS-a, kandidat DNS-a Kozarska Dubica za Narodnu skupštinu RS.