Možda su spremni da oproste, ali nikada neće zaboraviti šta ste im uradili

Budimo realni, preljuba se dešava u mnogim vezama, bilo da je prevara za vas flert, poljubac ili seks.

Niko ne zna zašto pojedini ljudi varaju i to je tabu tema koju mnogi od nas izbegavaju. Prevara može mnogo toga lošeg da uradi u emotivnom smislu vašem partneru. Oni mogu da razviju probleme sa poverenjem ili da misle kako nisu dovoljno dobri i unište samopouzdanje koje imaju. Ne možemo da predvidimo kako će neko da reaguje na preljubu. Neko je zbunjen, besan ili odgovara na način koji mu nije svojstven.

Kako je varanje različito, tako su nepredvidive i reakcije na isto. Ovi pripadnici Zodijaka spremni su da i nakon prevare daju partneru drugu šansu.

Bik

Foto: Shutterstock

Oni shvataju vezu veoma ozbiljno i daju sebe 100 odsto partneru. Kada saznaju da su prevareni postaju depresivni i izoluju se od svih osim od partnera. Zbog ljubavi koju osećaju prema partneru i želji da se stvari ne menjaju, Bikovi žele da ostave ovaj problem u prošlosti umesto da se njime bave.

Rak

Mogu da budu super emotivni ili čudni kada im nešto neplanirano iskrsne na put. Oni će saslušati vaše razloge za preljubu i sami će napraviti procenu. Zbog njihove potrebe da vole i budu voljeni i njihove prirode sklone opraštanju, oprostiće prevaru i pokušaće ponovo. Najčešće se odlučuju za bračno savetovanje i rade sve što mogu da reše problem u vezi. Ne očekujte da i dalje imate njihovo beskrajno poverenje, jer je to druga priča.

Devica

Foto: Shutterstock

Oni su najveći kritičari Zodijaka, a i veoma su samokritični. Iako će vas kritikovati zbog prevare, kritikovaće i sebe što su vam dali povoda da dođete u situaciju da ih varate. Pokušaće da poprave situaciju tako što će popraviti sebe kako bi vas zadržali. Od razloga za prevaru zavisi da li će otati u vezi. Ukoliko je razlog privlačnost nekoga drugog, Devica će se pokupiti i otići.

Ribe

Kada su prevarene, Ribe će biti izuzetno povređene. Ovaj znak ne veruje olako, ali kada imaju poverenje on ga ulaže u potpunosti. Oni vole jako i prevaru smatraju kao šamar. Ne prihvataju prevalo tek tako i spremni su da se zauzmu za sebe. Ali, nakon što saslušaju razloge, mirno će razgovarati sa partnerom i oprostiti mu. Nastaviće sa vezom, ali ovoga puta biće oprezniji i gledaće kroz neke druge stvari da ne počinite opet isti prestup.

(Telegraf.rs/yourtango.com)