Početak pred izborne kampanje i posjećenost izbornih tribina Saveza nezavisnih socijaldemokrata jasno govore o povjerenju koje SNSD uživa među građanima, poručeno je sa pres-konferencije. Nosilac liste za NS RS u l j 1 Dražen Vrhovac naglasio je da, pored masovnog odziva građana na predizbome skupove, o snazi SNSD-a svjedoče i istraživanja javnog mnjenja.

Istraživanje eminetne svjetske agencije pokazuje da je podrška SNSD-u gotovo duplo veča nego ona koju ima SDS, najveća opoziciona partija. Podrška Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović je preko petnaest procenata – rekao je Vrhovac.

Politika podrške mladima u značajnoj mjeri doprinosi snazi koju ima SNSD smatra kandidat za NS RS Slobodan Javor. On je istakao da su mladi SNDS-a spremno dočekali početak kampanje.

Konstantno smo na terenu, razgovaramo sa mladima o njihovim problemima, potrebama i načinima da se oni riješe – rekao je Javor. Centralna tribina SNSD-a biče održana u nedjelju, 16. septembra, u Dvorani “Mladost” sa početkom u 20 časova.

Z.J./Kozarski