SNSD sinoć u Kozarskoj Dubici održao predizborni miting

SNSD je večeras u Dubici, u sportskoj dvorani održao predizborni miting na kojoj je predstavio program i kandidate za predstojeće izbore.

Na skupu su govorili: predsjednik OO SNSD Dubica, Jovica Šuman, nosioac liste za NSRS Republike Srpske iz IJ 1, Dražen Vrhovac, kandidat za NSRS, dr Radenko Reljić, kandidat za NSRS Rodoljub Topić, nosilac liste za PDPSBiH za IJ 1, Nebojša Radmanović, kandidat za predsjednika Republike Srpske, Željka Cvijanović i kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH, Milorad Dodik.

Željka Cvijanović
Do sada smo stalno pobjeđivali, pobijedićemo i 7. oktobra

Ovo što vidim pred sobom je pobjeda Republike Srpske. Republika Srpska nam je najvrjednija, najljepša i najdraža i zato je SNSD, Dodik i vi svi čuvamo. Pobijedili smo svaki put do sada, pobijedili smo poplave, suše, nevremena, ekonomsku krizu, opstrukciju srpskih izdajnika u Sarajevu i pobijedićemo i ovaj put 7. oktobra.
SNSD je jedan složan i uspješan tim. Mi smo izgradili stabilne institucije koje su garancija stabilne Republike Srpske, njenog prosperiteta i razvoja.
Vjerujem u nove pobjede SNSD-a, Republike Srpske, Milorada Dodika i Željke Cvijanović.

Milorad Dodik
Mi smo SNSD, mi smo pobjednici

Bez vas, građana Republike Srpske nebi bilo ni Republike Srpske ni mene, vašeg predsjednika. Pobijedili smo zajedno za redom do sada sedam puta, a 7. oktobra očekuje nas ubjedljiva i najveća pobjeda.
U Dubici smo uradili mnogo. Dubica je dio moga zavičaja i ja pripadam vama. Pred nama su značajni projekti, bitni za život građana Dubice, a na prvom mjestu je početak izgradnje puta Moštanica-Mrakovica i kompletna rekonstrukcija puta od Dubice do autoputa u Čatrnji.
Sa druge strane, od Prijedora će biti izgrađena brza cesta koja će se povezivati sa autoputem Prijedor-Banjaluka.
Mi smo SNSD, mi smo pobjeda, mi ne stajemo, nego idemo sigurno dalje.
Republici moramo da damo i dajemo da bi ona mogla da vrati i vraća nama. Idem u Sarajevo nerado, ima mnogo mjesta u koje bih radije išao, ali u Sarajevo idem da ojačam snagu Republike Srpske.
Na kraju, želim da vam kažem da se do sada nikada nije desilo da je jedna politička stranka toliko bila identrifikovana sa svojim narodom kao što je to SNSD.
Vjerujem u našu ubjedljivu i veličanstvenu pobjedu 7. oktobra

Nebojša Radmanović
Očuvali smo Srpsku

Došlo je vrijeme da vam kažemo istinu koju smo cijelo vrijeme znali da je Željka Cvijanović prije četiri godine pokradena od strane Mladena Ivanića od strane Predsjedništva BiH. Htjeli su da ugase Republiku Srpsku, a mi im to nismo dozvolili.
Očuvali smo Srpsku i pored svih opstrukcija iz Sarajeva je razvijali.
Naša pobjeda je sigurna. Narod prati one koji rade. Svjedoci ste terora dijela međunarodne zajednice i domaćih izdajnika protiv potpredsjednika SNSD-a Nikole Špirića. Poručujemo im da smo svi potpredsjednici i cijeli SNSD uz Špirića i da im to neće proći i da te atake na suverenitet Republike Srpske nećemo dozvoliti.
U nedjelju je u Čelincu izvršen napad na državni projekat polaganja kamena temeljca od strane predsjednika Republike Srpske i predsjednika Vlade od koji je režiran u PDP-u koji je tamo sa kamenicama poslao djecu.
Takođe ste svjedoci da je jedan nosilac liste htio da dovede u Banjaluku tzv. ministra inostranih poslova samoproglašene tzv. države Kosovo, a istovremeno zabranili su dolazak proslavljenog ruskog pisca Prilepina na Kočićev zbor.
Građani su sve ovo prepopznali, osudili izdaju i potvrdili privrženost SNSD-u.
Siguran sam u našu pobjedu i vjerujem da će 7. oktobra novi sprski član Predsjedništva BiH biti Milorad Dodik, a novi predsjednik Republie Srpske će biti Željka Cvijanović

Radenko Reljić
Naš san-nezavisna Srpska

Narod će 7. oktobra dati pobjedu Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović.
Građani Dubice znaju da je sve projekte u našoj opštini finansirala Vlada Republike Srpske. Sve kategorije naših građana na čelu sa borcima koji su stvarali Republiku Srpsku su uz nas.
Naš san je nezavisna Republika Srpska.
Živjela sloboda, živjela Republika Srpska, živjela pobjeda SNSD-a, Željke Cvijanović i Milorada Dodika

Rodoljub Topić
Ključni izbori za Republiku Srpsku

Pred nama je nova velika pobjeda SNSD-a, Željke i Mileta. Narod će se opredijeliti za stvaraoce i istinske patriote, a ne najveće izdajnike Balkana. Ovo su ključni izbori za Republiku Srpsku. Dubica je uvijek znala da prepozna prave vrijednosti i znala je da nagradi one koji čuvaju vole i grade Republiku Srpsku, a to su SNSD, Željka Cvijanović i Milorad Dodik.

Jovica Šuman
Pobjeda Pod zastavom Srpske

Voljom građana Dubice, 7. oktobra ćemo ostvariti veliku pobjedu „Pod zastavom Srpske, za jedinstvo Srpske“. Iza nas su veliki i kapitalni projekti koji su realizovani zahvaljujući Vladi Republike Srpske, Željki Cvijanović i našem predsjedniku, Mioradu Dodiku. Nedjelja, 7. oktobra će biti ukrašena našom veličansttvenom i blistavom pobjedom.

Dražen Vrhovac
Naš cilj – država Republika Srpska

Naš cilj je jasan, on se zove država Republika Srpska. Za to nam trebaju tri uslova koji mi ispunjavamo; moćna i jaka politička stranka koja se zove SNSD, snažan lider i vizionar koga mi imamo i koji se zove Milorad Dodik.
Na kraju, podrška naroda koju mi imamo i koja će se još jednom manifestovati 7.oktobra.