‘Branitelji protiv Bajagina koncerta’, bila je glavna vijest na naslovnici jednog od sisačkih tjednika. Međutim, rijetko je tko u subotu navečer, kupujući pivo i cigarete u sisačkim trgovinama, uopće primijetio tu vijest

Dragi prijatelji, bilo nam je zadovoljstvo pjevati za vas. Ljubimo vas, uzviknuo je sa sisačke pozornice Momčio Bajagić Bajaga (58).

bajaga | Autor: Nikola Cutuk/PIXSELLfoto: Nikola Cutuk/PIXSELL

Ipak, Bajagin koncert ni u Sisku nije mogao proći bez reakcije braniteljskih udruga.

‘Branitelji protiv Bajagina koncerta’, bila je glavna vijest na naslovnici jednog od sisačkih tjednika. Međutim, rijetko je tko u subotu navečer, kupujući pivo i cigarete u sisačkim trgovinama, uopće primijetio tu vijest.

foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

Bajaga je, naime, sa svojim Instruktorima nastupio ni ne obraćajući pozornost na one koje su mu željeli zabraniti pjevanje. Umjesto toga, Siščane je prozvao svojim drugovima te im zapjevao pjesmu ‘Moji drugovi’. I dok sam pjevač nije spominjao pobune protiv svojih nastupa, jedan od ‘Instruktora’ s pozornice je naglasio da ‘vjeruju u slobodu’.

bajaga | Autor: Nikola Cutuk/PIXSELLfoto: Nikola Cutuk/PIXSELL

Nekoliko tisuća obožavatelja uživalo je u hitovima srbijanskog pjevača i njegova benda. Ne samo uživalo, već su Bajagu i Instruktore zvali na bis, čime je pjevač bio vidno oduševljen.

bajaga | Autor: Nikola Cutuk/PIXSELLfoto: Nikola Cutuk/PIXSELL

Četvrti Festival piva, a time i Bajagin koncert, posjetili su većinom stariji rokeri, ali i ‘mlađa ekipa’, što je primijetio i sam pjevač.

bajaga | Autor: Nikola Cutuk/PIXSELLfoto: Nikola Cutuk/PIXSELL

– Iako pjevamo pune 34 godine, imamo ovako mladu publiku. Uopće nas ne smeta što godine prolaze – kazao je Bajaga. Dodao je da mu je bilo lijepo ponovno svirati u Sisku.

– Drago mi je što sam nakon toliko godina opet vidio svoje Siščane – zaključio je pjevač.

24sata.hr