Maloletni M. N. (15) iz Kikinde, koji je preksinoć skočio sa vrha devetospratnice u centru grada, zadobio je teške telesne povrede i nalazi se u teškom stanju na hirurgiji Dečje klinike u Novom Sadu. Navodno, dečak je skočio sa zgrade, visoke oko 30 metara, zbog ljubavnih problema.

– Dečak ima prelom lobanje, otvorene prelome lakta i podlaktice. Njegovo opšte stanje je teško i na daljem je ispitivanju i posmatranju. nalazi se na Intenzivnoj nezi, na Odeljenju dečje hirurgije – kažu u bolnici.

Naime, maloletnik je skčio sa visoke zgrade i pao na automobil parkiran ispred nje. Preživeo je pravim čudom.

Stanari zgrade sa koje je skočio šokirano su pritrčali prozorima u momentu kada je odjeknuo jak prasak.

Predrag Sivčev, koji živi na prvom spratu, odmah je pozvao policiju.

– U prvi mah sam pomislio da je eksplodirala bomba. Pogledao sam levo-desno i video strašan prizor. Pao je tik pored drveta, na automobil. Telo mu je ležalo na krovu automobila, a glava je visila u vazduhu. Dečak ne živi u našoj zgradi, nema ključ, a zidovi su od armiranog stakla, tako da nije mogao da ih razbije. Pretpostavljam da je prošao kroz mali prozor i provukao se na terasu. Dok su ga prebacivali na nosila, jaukao je iz sveg glasa, bilo je strašno gledati – šokirano prepričava Predrag Sivčev.

Zgada u Kikindi sa koje je skočio tinejdžer Marko N.FOTO: GOOGLE STREET VIEW / SCREENSHOT
Zgada u Kikindi sa koje je skočio tinejdžer Marko N.

Vanja Dumitrov, dečakov trener, kaže da je on zadobio veoma ozbiljne povrede i da je dve godine trenirao kik-boks, kao i da su svi šokirani kada su čuli šta se dogodilo.

– Bio je vedar i nasmejan dečko. Nedavno smo bili na jednom takmičenju gde su mu se udvarale tri cure, pa smo se svi šalili na njegov račun. Nedavno je našao prvu devojku. Koliko znam, njih dvoje su se posvađali i raskinuli putem poruka. Devojčica kaže da je to njegov predlog i da joj je te večeri u telefonskom razgovoru rekao da će skočiti sa zgrade. Međutim, sve se dešavalo pre nego što je devojka stigla do njega – ispričao je njegov trener za list “Alo.

Kako saznajemo, dečak je ove godine završio osmi razred OŠ “Jovan Popović”. U školi kažu da je bio veselo dete koje je bilo spremno da razgovara o problemima.

Dečak živi sa ocem i maćehom.

– Ne znamo zbog čega se odlučio na ovakav korak. Ne mogu ni da pretpostavim. Otac je otišao u Novi Sad da ga poseti i uveri se u kakvom je stanju. To je sve što mogu da kažem – rekla je dečakova tetka.

U pomoć dečaku prve su pritrčale tri doktorke koje su prolazile tuda. Odmah su pozvale hitnu službu koja je stigla za par minuta.

Blic.rs