Fudbaleri Crvene zvezde su poslije 26 godina uspjeli da se plasiraju u Ligu šampiona, gdje će se nadmetati sa Liverpulom, Napolijem i Pari i Sen Žermenom. Vladalo je veliko interesovanje za ove mečeve, a samo najsrećniji su došli do karata. Ipak, jedan navijač “crveno-bijelih” se odrekao ulaznica, i to zarad veoma humanog cilja.

Naime, Veljko Rondović je kupljene karte stavio na aukciju, i to kako bi se skupio novac za liječenje bolesnog mališana. Ostao je navijač Zvezde bez karata, ali mu je srce bilo puno što je doprinio da jedan život bude spasen.

To su mnogi prepoznali, odali su mu priznanje zbog toga, a zbog takvog gesta ovaj plemeniti “delija” je imao naklon do poda čak i od suparničkih navijača. Sve je otišlo dotle da su “grobari” apelovali na upravu Zvezde da Veljku Rondoviću omogući ulazak na stadion na mečeve Lige šampiona.

– Molim ljude iz Crvene zvezde da Veljku Rondoviću omoguće da gleda svoj klub. Ja “grobar” vas molim da ljudinu uvedete na vaš stadion. Čovjek je prodao svoje karte da spasi jednog mališana. Naklon, ljudino, od mene – naveo je navijač Partizana na Tviteru, prenosi Blic.