Udobno, kvalitetno i moderno – poručuje nam Invento

Završava se leto koje svi obožavaju, ali tu nije kraj i ne mora zima uvek da bude hladna. Znamo da uskoro stiže jesen, temperature će polako krenuti da padaju, dok će vetar sve jače da duva. Ali ne treba da brinemo, jer tu je INVENTO.

INVENTO je objedinio Fratteli i Staff & Co i napravio najbolje moguće rešenje za hladne dane.

Fratteli i Staff & Co već 20 godina kreiraju modne kolekcije koje su osmišljene da traju. Fratteli pravi jakne od najfinije kože. Koža predstavlja iskonski simbol otpornosti i snage, deo je istorije i popularne kulture koja je mnogo više od odeće, zato se Fratteli kožne jakne smataju za najfinijim jaknama, koje diktiraju trendove.

Foto: Slobodan Pikula

Staff & Co zimske jakne su već 15 godina prijatne i za zimski period, ali i za prolećni. Na tržištu su poznate po najboljim jaknama “sportske elegancije” i “casual stila”. Jakne koje vam daju slobodu pokreta, ali i osećaj samopouzdanja u različitim okruženjima i situacijama.

Foto: Slobodan Pikula

Invento je rešio da hladni dani ne budu problem, pa je ujedinio Fratteli i Staff & Co. Nova kolekcija nam govori da nam jaki vetrovi i kiša neće biti problem.

Foto: Slobodan Pikula

– Udobno, kvalitetno i moderno – poručuje nam Invento.

Novina koju je Invento uveo i koja je mnoge oduševila je kolekcija za decu. Pored ženskih i muških modela i mališani će imati priliku da zimu dočekaju u najtolijim jaknama.

Foto: Slobodan Pikula

Mališane očekuju moderne, funkcionalne i prilagodljive jakne. Napravljene da ugreju u hladnim danima, ali su prilagođene i za slojevito oblacenje.

Foto: Slobodan Pikula

Invento kožne jakne koje mogu biti modni dodatak, koje se lako kombinuju i uz elegantni stil, ali i za casual. Tu su i jakne od paperja, da vas zaštite od najhladnijih dana, kiše i snega. Za ljubitelje krzna Invetno nudi bunde od prirodnog krzna kao i prsluke od istog.

Foto: Slobodan Pikula

Pored ženske, muške i dečije kolekcije Invento je spremio i veliki asortiman aksesoara od kože.

(Telegraf.rs/ PR)