Da sve velike zvijezde žive normalnim životom, moglo bi se zaključiti i u slučaju folk zvijezde Svetlane – Cece Ražnatović. Ona se u opuštenoj atmosferi odmara sa sestrom Lidijom Ocokoljić i prijateljicom na plaži u Aja Napi.

– Ražnatovićeva već godinama pauze od nastupa i brojnih obaveza koristi kako bi uživala u moru i plažama koje pruža mjesto na Kipru gdje ima nekretninu. Velepna kuća koju posjeduje nalazi se nedaleko od plaže, a kada joj dosadi pijesak i more, voli da se opušta u bazenu koji se nalazi u dvorištu njene vile. Kada su Anastasija i Veljko slobodni, pridruže se mami te onda to postaje veliki porodični odmor. Kad nije u vili, Ceca voli da vrijeme provodi sa prijateljima u neobaveznom razgovoru na prelijepim plažam u potpuno drugačijem izdanju nego što su svi navikli da je vide kada je na koncertima – otkriva izvor za Blic.

I zaista, sa kosom vezanom u rep, bez šminke i u ljetnjoj haljini Ceca je ručala u jednom restoranu u koji se nalazi na samoj plaži.

– Ono što se da primjeti jeste da je veliki ljubitelji morskih plodova, a očigledno i da je veliki ljubitelj koktela pošto je uživala u ispijanju i ćaskanju sa prijateljicom – dodaje izvor.

Foto: RAS Srbija

Inače, Ceca na odmoru voli i da uveče šeta Kiparskim mjestašcem, s obzirom na to da u Beogradu nema mogućnosti da to čini.

– Poslije aktivnog dana na plaži, pjevačica sa familijom odlazi u nekoliko svojih omiljenih restorana. Kada uveče izađe u grad, turisti je prepoznaju i mnogi žele da se fotografišu s njom. Nedavno je jedno takvo iskustvo postavila na Instagram gdje često pokazuje dogodovštine sa svog odmora. Dešavalo se i da ljudi saznaju gdje živi te onda umeju da dođu do vile i da od kućnih pomoćnica traže da se fotografišu sa Cecom – priča izvor.

Podsjećamo, Ceca je ovu vilu pazarila prije nekoliko godina, a nalazi se na najljepšem dijelu ovog ostrva, gde folk zvijezda ima potpunu privatnost, ušuškana prirodom i opuštajućim zvucima morskih talasa.

Srpskainfo/Blic.rs