Na repertoaru Kina “Kozara” od 20. do 26. septembra nalaze se filmovi: Tajni život mačaka 3D- sinhronizovanDžoni Ingliš ponovo u akciji

Tajni život mačaka 3D- sinhronizovan

Termin – 20.-26.09. u 19.00

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje – 105 minuta

Žanr – Animirani

Originalni naziv filma – Cats 3D

Režija – Gary Wang

Blanket je debeo i lijen mačak koji često sjedi zamišljen na prozoru. Živi sa sinom Capeom u svom udobnom gradskom stanu gdje je rođen i u čijoj udobnosti uživa. Radi trauma iz prošlosti, vanjskog se svijeta boji i ne želi izlaziti van stana. S druge strane, iako nikad nije izašao iz stana, aktivnog i bistrog sina Capea vanjski svijet neodoljivo privlači. Ipak, jednog dana, otac i sin moraju napustiti stan i tada kreće sjajna avantura i potraga za legendarnom Breskvotopijom.

Džoni Ingliš ponovo u akciji

Termin – 20.-26.09. u 21.00

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje – 95 minuta

Žanr – Akcija, komedija

Originalni naziv filma – Johnny English Strikes Again

Glavne uloge – Rowan Atkinson, Ben Miller, Olga Kurylenko, Emma Thompson

Režija – David Kerr

Treći nastavak priče sa Rowan Atkinsonom u glavnoj ulozi, koga ćemo ponovo gledati kao voljenog nespretnog tajnog agenta. Nova avantura počinje kada se nakon internet napada otkriju identiteti svih tajnih agenata u Velikoj Britaniji, ostavljajući Johnny Englisha kao posljednju nadu tajne službe. Nakon što je primoran da se vrati iz penzije, Ingliš prvo kreće u misiju u kojoj mora da pronađe hakera koji je izvršio ovaj napad. Kao tajni agent stare škole, na Johnny je da prevaziđe izazove modernih tehnologija kako bi misija bila uspješna.

prijedor24h