Šta rade veterani takozvane Armije BiH na protestima “Pravda za Davida” u Banja Luci, od kojih neki i snajperisti, koje predvodi ozloglašeni Samir Sadiković iz Bugojna?

Ti isti veterani koji su ubijali nedužnu srpsku djecu, žene, starce, koji se, kako to mnoge fotografije pokazuju, grle sa Davorom Dragičeviće ocem tragično nastradalog Davida Dragičevića.

I da li su oni u Banja Luci  da se solidarišu sa  Davorom Dragičevićem ili su oni znak da se tu sprema neki scenario, poput onog  sa Majdana, čiji će glavni protagonisti biti, upravo oni,  okrojele srpske ubice i snajperisti poput  Ede Barjaktarevića, Hamze Krkalića,Fahrudina Mehinovića i drugih, koji su  skoro svakodnevo na protestima a vjerovatno se spremaju za sasvim radikaniji scenario!?

Možda bi odgovor na ovo mogla da da Obavještajna služba BiH (OBA) ili recimo neke od zapadnih ambasada, odnosno službi koje već mjesecima vršljaju po Banja Luci i koje su ove zločince poslali u Banja Luku.Ali nema sumnje da bi odgovor na to mogao da da i sam nesretni otac stradalog Davida, Davor?

Je li moguće da on  pravdu za Davida traži sa ubicama srpske djece i nedužnih civila u proteklom ratu?Šta ti krvnici, koji se okupljaju pod sloganom ,, I krv svoju za Bosnu moju,, rade u majicama  pokreta,,Pravda za Davida,,vršljajući po Banja Luci i fotografišući se, kako to fotografija pokazuje i nedaleko od kabineta predsjednika Dodika? I kavu to oni ,, pravdu,, traže, sasvim izvjesno možemo da pretpostavimo.

Infosrpska