Eksplozivna naprava, koja je sadržala oko pola kilograma eksploziva, pronađena je na raskrsnici Bulevara 24. novembra i Makedonske ulice kod “Tri kule” u Baru

Policija tvrdi da zna ko je postavio eksplozivnu napravu na glavnoj saobraćajnici u Baru, krajem avgusta.

“Vijesti” nezvanično saznaju da je eksplozivna naprava bila namijenjena Jovanu Đuroviću, i da su zbog sumnje da su planirali njegovu likvidaciju uhpšene četiri osobe.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, na današnjoj konferenciji za novinare, saopštiće imena osoba koje se sumnjiče za postavljanje eksplozivne naprave i planiranje likvidacija.

Eksplozivna naprava, koja je sadržala oko pola kilograma eksploziva pronađena je 29. avgusta na raskrsnici Bulevara 24. novembra i Makedonske ulice kod “Tri kule” u Baru.

Iz policije je tada saopšteno da je spriječena “još jedna planirana likvidacija upotrebom improvizovane ekspozivne naprave”.

Jovan Đurović je brat pokojnog Luke Đurovića koji je bio vođa jednog od barskih kriminalnih klanova.

Na pres konferenciji će govoriti pomoćnik direktora Uprave policije MUP-a za Sektor kriminalističke policije Enis Baković, Specijalni državni tužilac Saša Čađenović, rukovodilac Specijalnog policijskog odjeljenja Dragan Radonjić i načelnik Centra bezbjednosti Bar Drago Spičanović.

Vijesti.me