Organizacija “Srpska istina” koja okuplja mlade iz Srbije, Republike Srpske i dijaspore , poziva sve gradjane koji ljube istinu da ne nasjedaju na svakodnevne dezinformacije i laži koje plasira bijeljinska BN televizija.

“BN televizija i njen vlasnik Vlado Triišić su debelo plaćeni od zapadnih ambasada i njihovih organizacija da dezinformišu Srbe u Republici Srpskoj, Srbiji, regionu i dijaspori. Gdje god se Srbi nalaze.
Na meti plaćeničke BN televizije nalaze se najbolje ličnosti koje Srbi imaju, iskrene patriote koje se zalažu za slobodu našeg naroda a protiv bilo kakvog podaništvo stranim ambasadama i službama.
Plaćenička BN televizija upravo takvu našu braću i sestre sistematski satanizuju po želji zapadnih ambasada.
Radeći protiv svog naroda vlasnik BN televizije Vlado Trišić stekao je veliko bogatstvo, hotel “Pasport” u Novom Beogradu, taksi preduzeće u Bijeljini, nekretnine u Majamiju (SAD) gdje nerijetko boravi itd…itd. Sve to je stekao napadajući svoj narod.
Tako se Trišić našao u krugu vodećih srpskih izdajnika a njegova BN televizija je postala radionica za satanizaciju Srba, te plasuranje laži i neistina o najboljim sinovima našeg naroda.
Ne nasjedajte na dezinformacije naših izdajnika.
Srpska istina/Infosrpska