Ovan dobija stomačni virus, Blizance očekuje finansijski dobitak, a Lav započinje tajnu vezu
Pred nama je mnogo bolja nedelja od prošle, zamislite sad kakva će biti ako ni prošla nije bila tako loša

Ove nedelje nas zvezde upozoravaju da čuvamo zdravlje, mnogi horoskopski znakovi će biti bolesni, pa je svima hito potrebno pojačanje imuniteta. A šta nas očekuje na ostaljim poljima, saznajte u nedeljnom horoskopu:

OVAN

Ukoliko se bavite privatnim poslom, očekuje vas pozitivna atmosfera, ali nemojte donositi nove odluke. Emotivno stanje vam je sasvim stabilno i bez većih promena. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi koji mogu da se vezuju za probavni trakt ili pojavu stomačnog virusa. Čuvajte i grudni koš koji takođe može biti osetljiv. Pogotovo pluća.

BIK

Novi pregovori na polju posla ne idu baš onako kako ste očekivali pa ste malo zbunjeni. Na polju ljubavi, emocije i naklonost lakše pokazujete delima nego rečima. Kada je u pitanju zdravlje očekuju vas problemi sa prehladom, gripom, virusima vezanim za disajne puteve i grlo. Povećajte unos vitamina C, odmarajte i uzimajte dovoljno tečnosti.

BLIZANCI

Na polju posla vam sada koncentracija nije jača stranam ali vas očekuje finansijski uspeh i poboljšanje. Emotivno težite sigurnosti i želite brak sa voljenom osobom. Na polju zdravlja možete da budet skloni manjim hormonalnim smetnjama. U ovom periodu su naglašeni i mogući problemi vezani za višak kilograma, pa pazite šta jedete.

RAK

Moguće je da preosetljivo reagujete na neke nove okolnosti i poslovne promene. Na polju ljubavi vas očekuju iznenađenja, pozitivna i negativna, kao i turbulentne promene. Kada je u pitanju zdravlje, možete biti veoma osetljivi tokom ovog perioda. Pogotovo čuvajte glavu, oči slepoočnice. Mogući su i problemi sa niskim pritiskom i umorom.

LAV

Radite na kreiranju novih poslovnih ideja za koje se nadate da će jednog dana postati uspešne. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete tajnu komunikaciju sa jednom zanimljivom osobom. Na polju zdravlja ne biste trebali da imate veće probleme. Povremeno vas muči nesanica ili manji problemi sa cirkulacijom ali rešićete ih uz pomoć lekara.

DEVICA

Možete da očekujete povoljan period za biranje novih poslovnih saradnika. Na polju ljubavi lako pokazujete svoja osećanja i otvoreno komunicirate sa partnerom. Kada je u pitanju zdravlje, ne biste trebali da očekujete veće probleme. Ako imate osetljive uši pazite da sada ne dođe do oštećenja sluha ili upale srednjeg uha i sličnih stanja.

VAGA

Poslovne promene vas očekuju, a otvoriće vam se uskoro i prilika za napredovanje. Voljena osoba nije sigurna u to kakve namere sada imate vi prema njoj. Na polju zdravlja vas očekuju manje tegobe vezane za predeo leđa i kičme, kao i osetljivih kostiju. Povećajte unos kalcijuma i razmislite o odlasku na masažu ili kod fizioterapeuta.

ŠKORPIJA

Ne biste trebali da imate veće brige na poslovnom planu u narednom periodu. Sve ukazuje na mirnu situaciju. Nova emotivna poznanstva vam dolaze lakše nego što očekujete. Kada je u pitanju zdravlje ne biste trebali da imate tegobe. Osećate se odlično u svojoj koži i lako rešavate sve probleme. Prija vam fizička aktivnost i bavljenje sportom.

STRELAC

Možete da očekujete fazu u kojoj će doći do značajnih promena na polju finansija. Kada je u pitanju ljubav, sa voljenom osobom imate sve što vam je potrebno. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi vezani za urinarni trakt, kao i za moguće upale i infekcije mokraćnih puteva. Reproduktivni organi su vam takođe osetljivi sada.

JARAC

Sklopićete neki novi ugovor ili dogovor koji vam za posao može biti od velikog značaja. Na polju ljubavi vas očekuje pozitivan odnos sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, povedite računa o mogućim problemima sa osetljivom kožom, suvoćom i iritacijama koje bi mogle da vas prate neko vreme na ovom polju. Posetite dermatologa.

VODOLIJA

Uspećete da izađete na kraj sa brojnim poslovnim obavezama koje su vas u prvo vreme malo opterećivale. Kada je u pitanju ljubav, delujete hladno i nezainteresovano. Na polju zdravlja vas očekuje pad imuniteta kao i problemi sa krvnom slikom koja bi mogla da bude u nešto lošijem stanju. Nemojte da izbegavate redovne lekarske kontrole.

RIBE

Imaćete priliku da se odmorite, da uzmete nekoliko slobodnih dana ili vam posao neće biti preterano naporan sada. Ljubavna situacija je odlična i uživate u romantici. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete nov nalet pozitivne energije i snage. Prija vam bavljenje sportom. Nastupa odličan period za ozdravljenje i oporavak od problema.

Telegraf.rs