U susretu osmog kola Prve lige Republike Srpske fudbaleri Rudar Prijedora i Modriča Alfe su na Gradskom stadionu u Prijedoru igrali neriješeno 1:1.

Gradski stadion u Prijedoru. Gledalaca: 150. Sudija: Stojan Vukota (Gradiška). Strelci: Gavranović (iz penala) u 45+1. minutu za Rudar Prijedor, a Šuka u 44. minutu za Modriča Alfu. Žuti kartoni: Ramić, Gavranović (Rudar Prijedor), Trifković, Osmić, Bamburać, Tadić (Modriča Alfa). Crveni karton: Mujo Mujagić (Rudar Prijedor) u 32. minutu.

RUDAR PRIJEDOR: Hamzabegović, Ramić (od 65. Živanić), Lezić, Kovačević (od 52. Lajić), Gavranović, Pekija, Mrkić (od 86. Crnomarković), Mujagić, Sajak, Kukavica, Davidović. Trener: Nedžad Žerić.

MODRIČA ALFA: Tripić, Lazareski (od 46. Perić), Đekić, Lukić, Osmić (od 80. Bamburać), Tadić, N. Prljeta (od 46. Purić), Zlatković, Šuka, Kojić, Trifković. Trener: Marko Stojić.

U susretu osmog kola Prve lige Republike Srpske fudbaleri Rudar Prijedora i Modriča Alfe su na Gradskom stadionu u Prijedoru igrali neriješeno 1:1.

Izabranici trenera Nedžada Žerića nisu uspjeli da zabilježe i petu pobjedu u nizu u takmičarskim susretima, ali su u posljednja tri prvenstvena susreta osvojili sedam bodova.

Poveli su gosti golom Neđe Šuke u 44. minutu, da bi u samom finišu prvog dijela susreta izjednačio, iz kaznenog udarca, Stefan Gavranović. Prijedorčani su igrali sa igračem manje od 32. minuta jer je isključen napadač Mujo Mujagić, pa će “rudari” i u narednim susretima biti lišeni njegovih usluga.

Iako sa igračem manje Rudar u drugom poluvremenu pritiska Ekipu iz Modriče i stvara nekoliko veoma izglednih prilika koje domaći fudbaleri nisu pretvorili u golove. Svakako ostaje žal zbog neefikasnosri napadača domaćeg tima koji nisu realizovali izgledne šanse, čime bi nastavili pobjednički niz.

Sudija ovog susreta Vukota sa svojim pomoćnicima bio je jedan od najslabijih aktera veoma lijepe i dinamične igre, bez oštrih startova koju je glavni arbitar upropastio držeći žuti karton više u ruci nego u džepu.

prijedor24h