U Donjim Orlovcima, kod Janjić pumpe, uvijek smo imali podršku birača. Nadamo se da će tako biti i ovaj put, jer smo kroz dosadašnji period poklanjali mnogo pažnje ljudima koji su izbjegli sa svojih ognjišta i nastanili se ovdje u Prijedoru – rekao je Dragoslav Kabić, kandidat SNSD-a za NS RS iz izborne jedinice 1.

Slobodan Javor, predsjednik mladih GO SNSD-a Prijedor i kandidat za NS RS istakao je da saradnja sa mladima u ovom prijedorskom naselju, do sada bila izuzetno dobra, a sve u cilju unaprijeđenja života i ostanka mladih ljudi na ovom prostoru.

-Mi iz SNSD-a se zahvaljujemo na podršci koju imamo od strane našeg članstva, ali i velikog broja građana. Sve smo to postigli zahvaljujući kapitalnim projektima koje je vlast na čelu sa našom strankom proteklih godina realizovala – naveo je Dražen Vrhovac, nosilac liste SNSD-a za NS RS u Izbornoj jednici 1.

Šaša Bursać, kandidat ove partije za Parlamentarnu skupštinu BiH izrazio je razočarenje što mještani ovog prijedorskog naselja, ovih dana, zbog administrativnih prepreka, nisu dobili asfaltni put u dužnini 500 metara.

U Gradskom odboru SNSD-a Prijedor zadovoljni su, kako su istakli, posjetama građana tribinama, ove stranke tokom predizbome kampanje.

P.Š./Kozarski