????????, 4. ??????? /????/ - ??????????? ???? ????-? ? ????????.

Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, zapjevao je večeras na Gradskom trgu u Bijeljini tokom održavanje centralne trbine ove stranke.

Lider SNSD-a zapjevao je pjesmu Miloša Bojanića “Republika Srpska”, što je, kako piše infobijeljina.com, oduševilo prisutne.

Inače, Dodik voli da zapjeva pred publikom, te se često hvata mikrofona na proslavama i stranačkim tribinama.

Kao kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH poručio je da je ponosan što je vlast ove stranke Republiku Srpsku politički stabilizovala, ekonomski i socijalno uredila i rekao da njen dalji put vodi ka Beogradu.

Dodik je dodao da Republika Srpska sarađuje i sa velikom, bratskom Rusijom po svim pitanjima koja su važna za Srpsku, kao i sa svima koji žele saradnju, vođena politikom čistih narodnih i nacionalnih računa, javlja Srna.

– Nisam i neću uraditi ništa na štetu srpskog naroda i Republike Srpske i to me motiviše – istakao je Dodik i dodao da baš ne voli Sarajevo, ali da će otići tamo ponosan i osnažen podrškom srpskog naroda iz koje crpi snagu.

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je na mitingu u Bijeljini da će ovaj put SNSD odnijeti najveću pobjedu i u Semberiji.

– Bićete ponosni na mene kao predsjednika, a ja sam na vas uvijek bila ponosna. Zajedno smo pobijedili ekonomsku krizu, poplavu i sušu, pa i one koji su prodavali naše interese po Sarajevu, a sada ugrožavaju našu bezbjednost u Banjaluci – poručila je ona.

Cvijanovićeva je istakla da narod Srpske zaslužuje vlast patriota “koji ne prodaju Republiku za jednu sarajevsku fotelju”.

Srpskainfo/Bijeljinainfo