Јuče je došlo do svađe u Savezu za pobjedu jer dio rukovodstva traži da se saznaju sve informacije u vezi sa terorističkim napadom u Banjaluci zbog kojeg je MUP Srpske uhapsio člana SDS-a Aleksandra Radića i još četiri osobe, saznaje portal Infosrpska, a prenosi agencija Srna.

“Dio rukovodstva SDS-a i Saveza za pobjedu, koji nije bio upoznat sa ovom terorističkom akcijom, tražio je od /predsjednika SDS-a/ Vukote Govedarice da kaže ko jeste umiješan u sve to i, ako nije Mektić, da se što prije javno ogradi pred članstvom i javnosti”, naveo je ovaj izvor blizak SDS-u za portal Infosrpska.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske ovih dana bi, saznaje portal Infosrpska, moglo da uhapsi ministra bezbjednosti u Savjetu ministara Dragana Mektića zbog terorističkog napada u Banjaluci, koji se dogodio 31. marta.
Prema saznanjima ovog portala, “jedno od lica koje je juče privedeno zbog terorističkog napada na poslovnu zgradu u Banjaluci otkrilo je policiji da svi tragovi te akcije vode do Mektića”.

RTRS