CIA I OPOZICIJA U RS SPREMAJU VELIKO ZLO: Hoće haos u Srpskoj uoči nedeljnih izbora!

Zapadni centri moći u saradnji sa opozicijom u Republici Srpskoj pripremaju krvave ulične sukobe u Banjaluci i drugim velikim gradovima RS koji bi bili samo uvod u “obojenu revoluciju” i rušenje vlasti

Večeras, u samom finišu predizborne kamanje, neposredno uoči početka ćutnje, plaćenički mediji na čelu sa BN televizijom plasirali su najcrnje laži o predsedniku RS Miloradu Dodiku koji je na nedeljnim izborima kandidat za člana Predsedništva BiH. 

U medijsko-političkoj akciji koja se sprovodi uz podršku Bakira Izetbegovića i njegove tajne službe plasirane su najstrašnije laži – od toga da Dodik krije i štiti “Davidove ubice” do ničim potkrepljene tvrdnje da predsednik RS na računima jedne ruske banke ima 17 miliona evra i to u rubljama!?!

Po receptu već viđenom u Srbiji 1999. I 2000. godine u ovoj prljavoj kampanji koristi se simbol otporaške pesnice i otvoreno se poziva na napade na policiju! Takođe, satanizuju se i članovi porodice Dodik tačno po receptu koji je svojevremeno primenjen u rušenju Slobodana Miloševića.

I dok se vidi ova najprljavija kampanja protiv Milorada Dodika na sve načine se kriju vesti koje bi mogle da se protumače kao podrška aktuelnom rukovodstvu RS. Tako je BN TV u večerašnjem dnevniku potpuno sakrila informaciju o poseti ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića koji je danas uručio značajnu pomoć za bolnice u Srpskoj – deset najsavremenijih sanitetskih vozila.

Hoće li Srbi 18 godina posle Petog oktobra ponovo nasesti na nameštaljku CIA i da li će državu predati u ruke zapadnim plaćenicim i najcrnjim lopovima videćemo narednih dana.

Informer.rs