vetlana Ceca Ražnatović prvi put se javno obratila poslije incidenta koji se desio prošle nedjelje, kada su Nenad Arsenović i Senad Mahmut automobilima nasilno pokušali da upadnu u kuću folk dive.

Poslije šoka koji je doživjela cijela porodica Ražnatović, čiji su se članovi u tom trenutku nalazili u kući, Ceca kaže da se osjeća dobro.

– Život nosi oscilacije, i ranije sam doživaljvala ružne stvari. Nisam neko kome se ovo slučajno desilo, ali to je ogromna neprijatnost za svakog normalnog čovjeka. Do sada sam rekla sve što sam željela, a to je da tražim da se otkrije identitet počinilaca, da javnost zna ko su oni i to je učinjeno. Ako neko narušava moju privatnost na takav vandalistički način neka se objavi ko je ta osoba, svi smo jednaki, nema zaštite. Policiji sam kao građanin veoma zahvalna jer radi svoj posao, kao i medijima koji su mi pružili veliku podršku – rekla je pjevačica u emisiji “Premijera vikend specijal” i dodala da su joj putem društvenih mreža stizale poruke podrške iz cijelog svijeta.

Ipak, bilo je i onih koji su javno zbijali šale na račun nemilog incidenta.

– Mogu da razumijem da se šališ na račun mog izgleda i pjesama, pa ne mogu ja svakom da se svidim. Ali šaliti se na račun ove neprijatnosti i djece koja su preplašena jer su se našla u kući u tom trenutku, to je nešto što govori o tim ljudima. Prirodno je i da su odmah počele spekulacije u kojima ja ne učestvujem – rekla je pjevačica i dodala da još čeka zvanično saopštenje policije.

– Svi smo šokirani. Niko od nas ne zna pravi razlog stoga ne treba insinuirati. Znala sam da će napadači biti u bjekstvu, neće sigurno sjediti kod kuće i čekati policiju. Iz medija sam saznala ko su oni, još čekam zvanično saopštenje policije kada se završi istraga.

– Što se tiče insinuacija o Veljku i pokojnom Željku, ja posljednjih dana samo demantujem novinske natpise. Dogovorite se više da li je čovjek bio “strah i trepet” ili “mali miš”. Svašta su pisali. Pustite čovjeka da počiva u miru – završava Ceca.

(Blic)