Nakon “cenzure Jutjuba” oglasio se Beogradski sindikat: “U pjesmi smo rekli sve što nam je na srcu i u pameti!” (VIDEO)

Beogradski sindikat zahvalio je svima koji su im iskazali podršku nakon izlaska pjesme “Dogodine u Prizrenu”, a posebno sunarodnicima sa Kosova i Metohije.

Kako navode u poruci dostavljenoj medijima, od izlaska pjesme “Dogodine u Prizrenu”, primili su veliki broj “predivnih i emotivnih poruka” koje za njih predstavljaju najveću vrijednost i nagradu.

– Posebno su nas dotakle čestitke i pozdravi od naših sunarodnika sa Kosova i Metohije, kao i saznanje da se pjesma izuzetno dopala monasima i starješinama manastira na Kosmetu, ali i porodicama nekih od žrtava koje su se našle u spotu – navodi se u poruci BGD sindikata. Medijima su zahvalili na pažnji i podršci koju su im posvetili “u trenucima kada smo bili žrtve perfidne cenzure od strane Jutjuba”.

Medijima su uputili i izvinjenje zbog odluke da ne daju izjave, uz obrazloženje da su sve što im je “na srcu i u pameti” rekli svojim stihovima.

– Srećni smo zbog činjenice da je naša muzika uspjela da podigne poljuljanu nacionalnu čast i ponos našeg naroda i prevaziđe razne podjele koje nas godinama uništavaju – poručili su članovi Beogradskog sindikata.

Srpskainfo