Predsjednik ruskog moto-kluba “Noćni vukovi” Aleksandr Zaldastanov Hirurg čestitao je Miloradu Dodiku i SNSD-u pobjedu na opštim izborima u BiH.

– Vi ste pravi sin srpskog naroda sa kojim Srbi vezuju svoju nadu na ponovno rođenje – istakao je Zaldastanov u video-poruci objavljenoj na njegovom Fejsbuk profilu.

On je naglasio da je veoma simbolično što se pobjeda Dodika i Željke Cvijanović na opštim izborima u BiH poklopila sa danom sjećanja na svete srpske careve i rođendanom predsjednika Rusije.

Zaldastanov je rekao da je grupa “Noćnih vukova” došla u Sevastopolj u Hersones u hramu u kojem je prema predanju kršten ruski knez Vladimir 987. godine, da se pomole Gospodu za tu pobjedu.

– Došli smo na zahvalnu molitvu Gospodu koji vam je poklonio pobjedu. Neka vam Bog podari snagu, fizičku i duhovnu, u borbi sa svjetskim zlom, u borbi sa neprijateljima Rusije i Srbije. Neka vas Bog čuva – poručio je Zaldastanov.

On je nakon molitve u hramu rekao da je uvijek postojao duhovni molitveni most sa Republikom Srpskom, a da je danas napravljen novi put i budućnost koja je vezana sa ponovnim rođenjem.

– Molim Boga da mu /Dodiku/ da snagu koja će biti potrebna jer je on pod napadom i njemu je potrebna naša podrška i duhovna i zemaljska. Jer sada se fokus pomjera tamo – poručio je Zaldastanov.

SRNA/Srpskainfo