Ako poznajete neku Škorpiju, onda znate koliko ona voli da razmenjuje nežnosti

Jednom godišnje, dolazi nam mračniji jesenji mesec kada počnemo da osećamo promenu u vibracijama od onih laganih i treperavih do misterioznih, emotivno jakih i pakleno seksi jer je Sunceulazi u znak Škorpije.

Od 23. oktobra do 22. novembra Sunce će boraviti u znaku Škorpije. Vodeni znak poznat po svojoj privlačnosti, proračunatosti, potrazi za moći, strasti i ponekad opsesivni. Vladar je Pluton, dok je Mars u osmoj kući koja je povezana sa seksom, smrću i ponovnim rođenjem.

Tranzit Sunca kroz ovaj znak najviše ćemo osetiti u vezama. Evo kako će Škorpija uticati na naš seksualni život.

Ovan

Ovan nikada nije dosadan u seksu. Foto: Pixabay.com

Niko vam nikada neće moći da kaže kako ste dosadni u krevetu. Ali bolujete od nedostatka pažnje. U ovom periodu bićete fokusirani na određenu fantaziju ili fetiš koji niste isprobali. Neka vaša predigra, za početak, traje malo duže.

Bik

Konekcija sa partnerom kroz predigru je veoma važna. Ako ste singl, poželećete da malo više provodite vremena sa vašim povremenim seks partnerom. Ne morate da imate seks već će vam prijati i sam razgovor.

Blizanci

Sunce će se kretati kroz vašu šestu kuću rutine i zdravlja, pa ćete uživati u svakodnevnim momentima jer će vas vaš partner učiniti veoma senzualnim. Maženje u krevetu, razmena zanimljivih poruka u radno vreme ili samo neobavezni razgovor dok spremate večeru – neke su od idealnih aktivnosti koje možete da imate u ovom periodu.

Rak

Sunce se kreće kroz vašu petu kuću romanse i zabave, pa ste potpuno spontani i slatko flertujete sa vašom srodnom dušom. Trudite se da u potpunosti udovoljite partneru i obasipate ga pažnjom i nežnim i senzualnim dodirima. Provedite neko vreme zajedno pored vode i relaksirajte se.

Lav

Lavu je veoma bitno da je i on i partner zadovoljan. Foto: Pixabay.com

Obično ste prvi za zabavu, ali sada ste samo za neka mesta i akcije koje čine da se osećate komforno i bezbedno. Bilo da ste sa stalnim ljubavnikom ili ste sa vašom srodnom dušom, sada će vaša potreba za iskrenošću i sigurnošću učiniti da se osećate seksi u vašoj koži i spremni za velika uživanja.

Devica

Uvek vas pale intelektualni razgovori ili zdrava razmena ideja sa objektom vašeg interesovanja. Dok se Sunce kreće kroz vašu treću kuću komunikacije, koristićete jezik za konekciju na intimnom nivou sa vašim partnerom. Bilo da sekstujete tokom dana ili razgovarate o politici, pucaće hemija. Nemojte da se iznenadite ako uskoro počnete da se osećate kao seks bog/inja.

Vaga

Lepo uređen prostor retko kada vas ne uzbudi, ali dok Sunce prolazi kroz vašu drugu kuću prihoda i vrednosti, održavanje veličanstvenog svetilišta je ključ za vaš mir i seksualnost. Možda ćete poželeti da investirate u nešto novo za vaš stan, kao što je lampa koja baca senzualno svetlo ili u svileni seksi veš. Ukoliko se osećate premoreno, seks sesije sa partnerom mogu da vam pomognu da se oslobodite od stresa.

Škorpija

Škorpija je kraljica dodira. Foto-ilustracija: Profimedia

Kontakt sa vašim najvećim seksualnim željama i fantazijama su ključne tokom prolaska Sunca kroz vaš znak. Imaćete puno samopouzdanja koje će vam pomoći da se izborite za sve što želite. Fokus na vaše potrebe može da bude veoma izražen pa se postrudite da komunicirate sa partnerom.

Strelac

Površna konekcja vas uopšte ne interesuje, a želite da se povežete sa partnerom na višem nivou. Imaćete utisak da zajedno istražujete granice vaše želje i imaćete vrele seksi momente za pamćenje.

Jarac

Sunce se kreće kroz vašu jedanaestu kuću veza i grupa, pa ćete planirati neka zanimljiva druženja. Možda će vam u svom tom druženju biti malo teže da se povežete i posvetite partneru,a li seksi poruke i predigra kada niste sami biće savršena uvertira za nevaljalu akciju. Jednom kada ostanete sami – b iće vatrometa.

Vodolija

Seksi mesec u znaku Škorpije svima će biti zanimljiv. Foto-ilustracija: Profimedia.com

Kako se Sunce kreće kroz vašu desetu kuću karijere i reputacije, vaša želja za priznanjem raste. Imate osećaj moći koji čini da se osećate samopouzdanije i više flertujete i budete senzualniji uz partnera.

Ribe

Osećate potrebu da izađete iz vaše komforne zone dok se Sunce kreće kroz vašu devetu kuću avantura i učenja. Odlazak na put sa partnerom povezaće vas mnogo više emotivno i imaćete većzu seksualnu želju jedno za drugim. Ukoliko imate neku fantaziju za koju ste mislili da niste dovoljno hrabri ili da vam je ona tabu sada je vreme da je ostvarite.

(Telegraf.rs/horoscope.com)