Lavina pozitivnih komentara dočekala nas je na profilu Svetlane Cece Ražnatović i jedna nova fotografija koja krije razlog bujice komplimenata.

“Kad ova žena gori”, tim riječima je Ceca opisala sliku koja je “zapalila” prvo njen Instagram profil, a onda i širu društvenu mrežu.

A na slici je Ceca sa novom frizurom. Mala promjena, veliki rezultat i komplimenti koji potvrđuju da je ova frizura odlično rješenje za muzičku zvijezdu, piše Žena Blic.

https://www.instagram.com/p/Bo49ymdhisp/?utm_source=ig_embed

Kako se ne biste pitali o kakvim je komplimentima riječ, predstavićemo vam one najupečatljivije koji govore i za sve ostale: “Tad gori sve” (nadovezali su se neki na stih Cecine pjesme “Pet minuta”), “Najljepša”; “Lutko”, Koliko si lepa”, “Blistaš”, “Činiš Instagram ljepšim mestom”, “Volim te, Ceco”.

Dovoljno za zaključak da je frizura pun pogodak, a i da Ceci transformacije baš idu od ruke.

https://www.instagram.com/p/BooycGeh1RO/?utm_source=ig_embed

Pevačica samo niže vizuelne promjene, jednu za drugom, a kada bi se pravio izbor za onu najbolju, odluku ne bi bilo nimalo lako donijeti.

Za samo nekoliko dana Ceca je na Instagarmu prešla put od pokupljene kose do razigranih lokni i jedva čekamo da vidimo slijedeću izmjenu stila, a vi?

Srpskainfo