U ovom horoskopu vam detaljno objašnjavamo koje muškarce da izbegavate a sa kakvim je poželjno da uđete u vezu.

OVAN
Ti u ljubavi: Za tebe je ljubav strast i uzbudenje. Voliš da flertuješ i gotovo uvek osvojiš mladića kojeg poželiš jer je nemoguće da odoli tvom šarmu i duhovitosti. On je potpuno očaran tvojom željom da ga imaš i svim onim što si spremna da uradiš kako bi mu dokazala svoju ljubav.
Problem za romansu: Previše se oslanjaš na instinkte i guraš glavom kroza zid, umesto da malo napraviš pauzu i razmisliš o svemu. Obično zažališ zbog svoje impulsivnosti, ali ne padaš u depresiju ako stvari ne idu onako kako si zamislila.
Tvoja srodna duša: Mladići lovci kao što su Strelac i Lav, najbolji su plen.
Nije za tebe: Sentimentalni Rak uzburkava tvoje emocije, ali traži previše.

BIK
Ti u ljubavi: Moćni Bik je jedan od najromantičnijih znakova Zodijaka. Ti sanjaš o savršenom princu koji ce te držati za ruku i obasipati malim poklončićima. Zauzvrat, biće ti zadovoljstvo da ga razmaziš. Ti ne igraš igre u ljubavi, niti voliš mladiće koji ih igraju. Strpljenje i odlučnost ti dopuštaju da čekaš savršenog mladića pre nego da traćiš vreme na beznadežnu vezu.
Problem za romansu: Ponekad si previše obazriva kada treba da pokloniš svoje srce. Moraš da se oslobodiš svojih strahova i daš šansu ljubavi da bi nešto zapocela.
Tvoja srodna duša: Mladici Ribe su privlačni tvojoj osećajnoj strani, ali jake Škorpije čine da ti srce brže zakuca.
Nije za tebe: Od brbljanja nema vajde, a to je sve što Blizanci mogu da ti ponude kada je u pitanju ljubav.

BLIZANCI
Ti u Ljubavi: Ti si majstor u flertu, i gde god da se pojaviš za sobom ostavljaš gomilu slomljenih muških srca. Ti ne želiš nikoga da povrediš, ali mladići se jednostavno zaljubljuju u način na koji se smeješ ili zabacuješ kosu. Ti uživaš da igraš ove igrice sve dok ne pronađeš mladića pored kog ceš želeti da se skrasiš.
Problem za romansu: Potrebno ti je prostora – i tip koji se lepi za tebe kao pijavica nema prolaz. Ne voliš ni ljubomorne mladiće, niti one koji se trude da te obuzdaju.
Tvoja srodna duša: Tebe privlači samostalna Vodolija, ali idealni mladić za tebe je Strelac jer će voleti tvoj avanturistički duh i majstor je u flertu, kao i ti!
Nije za tebe: Otkidaš na izgled Jarca, ali on ne ume da se izbori sa tvojom nezavisnošću.

RAK
Ti u ljubavi: Iako tvoj znak ima klešta, ti si osećajna ljubavna ptičica. Tebi je potreban mladić koji voli da se mazi kao i ti, ali u isto vreme i poštuje tvoje staromodne standarde. Važno ti je da se tvojim roditeljima dopada tvoj dečko jer je tebi najvažnija porodica. Tvoj idealni sastanak sa mladićem je kada ostanete kod kuće, i uživate gledajući zajedno filmove.
Problem za romansu: Emocije su za tebe sve, i nijedan mladić ne sme da zanemari činjenicu da je tebe lako povrediti. Kada se to desi – ti se zavlačiš u svoju ljušturu i patiš u tišini – uz veliku količinu čokolade.
Tvoja srodna duša: Nežna strana Device izlazi na površinu u tvom prisustvu.
Nije za tebe: Mladić Vodolija će prozreti tvoju dušu, ali neće biti nežan koliko je to tebi potrebno.

Prva Srpska TV