Ponekad se čini da žene ne znaju šta žele i da su stvari koje ne žele nekako određenije i jasnije te da će biti lakše da zapravo onim što ne žele, kažu šta zapravo žele. Evo nekolko stavki za koje su mnoge žene rekle da nikada ne bi prihvatile kod muškarca i da bi bile razlog razmirica u vezi…

1. Nijedna žena ne bi volela kraj sebe muškarca koji joj baš nikada neće dozvoliti da časti pićem ili ručkom.

2. Mnoge žene navele su da nikada ne bi mogle da se viđaju sa muškarcem koji je pušač, te da bi veza sa takvom osobom bila komplikovana.

3. Ono što svaka žena želi jeste mnogo razumevanja,. Nerazumevanje i netolerancija je za svaku ženu veliki problem.

4. Nijedna žena ne bi volela da bude sa muškarcem koji ne vodi računa o svojoj higijeni.

5. Veza sa zauzetim muškarcem? Niko ne želi da bude na drugom mestu, pa tako i svaka devojka svom partneru želi da bude prva i poslednja.

6. Kada su u pitanju karakterne osobine muškarca, mnoge žene su navele kao negativne odlike to kada je muškarac ženskaroš, perverznjak, flegmatičan ili nastran.

7. Većina žena se nikada ne bi zabavljalo sa muškarcem koji je predhodno bio u vezi sa njihovom prijateljicom.

8. Iskrenost je kada se radujete tuđoj sreći, pa tako i svaka žena želi da se njen muškarac raduje njenom uspehu kao da je njegov. Ne vole muškarce koji ne cene njihovu poslovnu sreću.

9. Iako bi neke žene prihvatile takvu situaciju, mnoge su rekle kako nikada ne bi bile sa muškarcem koji je bio oženjen i ima decu iz prvog braka.

10. Žene obožavaju muškarce koji ih znaju u dušu i čitaju svaki njihov korak i pokret. Tako svaka žena bira muškarca koji će na najbolji način uspeti da pročita sve njene želje. Dame ne vole muškarce koji ne znaju kako da postupaju sa ženama, piše superzena.b92.net.