Trudnoća može da bude planirana, a može i da vas pogodi kao grom iz vedra neba

Ponekad je trudnoća rezultat dugog planiranja i truda, a ponekad se desi sama od sebe i potpuno neplanirano saznamo srećne vesti.

Zvezde su takođe te koje mogu da utiču na to kada ćete ostati u blagoslovenom stanju. Horoskopski znak pod kojim smo rođeni ima velikog uticaja na to kada ćemo postatiu roditelji. Ništa se ne može predvideti u dan i sat, naravno, ali do kraja godine postoji šansa da ovi znaci ostanu u drugom stanju.

Rak

Foto: Shutterstock

Vi ćete sigurno ostati trudni do kraja 2018. godine jer vi stalno imate na pameti bebe, po celu noć i celi dan, tokom cele godine. Bez obzira koje druge misli da vas more, vi imate prirodnu želju da brinete o drugima i tako izražavate vašu želju za decom. Žena Rak je rođena da bude majka! Iako Rakovi izgledaju hladni spolja, oni su nežni i ranjivi iznutra.

Vaga

Za Vagu su veza i romansa sve, a trudnoća ide u korak sa njima. Njoj je ljubav važnija nego bilo kom drugom znaku horoskopa, jer su žene Vage posebno romantične i žude za intimnom konekcijom sa ljudima koje su odabrale. To čini da se njen svet okreće oko nje. Jednom kada postane bliska sa partnerom, sledeći korak je da poželi da mu rodi decu. Često se nađe u situaciji kada oseća da ima toliko ljubavi u sebi da prosto treba još jedno živo biće kome će tu ljubav dati. Vage su odlične majke jer su fer i uravnotežene. Daju deci osećaj stabilnosti čak i u najluđim momentima u kući.

Ovan

Foto: Shutterstock

Oni isijavaju strast i hrabrost zbog čega će veoma izvesno ostati trudni do kraja godine. Ljudi čekaju dugo pre nego se odluče da imaju decu zato štio im to deluje kao strašna stvar za uraditi. Ppsebno ih plaši preuzimanje odgovornosti za još jedan život. Ali, ako neko ima hrabrosti da se suoči sa ovim strahom onda je to Ovan. Čak ni porođaj ni godine brige o detetu ih ne mogu pokolebati u njihovoj odluci da imaju dete. Hrabrost i hrabro srce majke Ovna i više je nego dovoljno da se detetu obezbedi briga i sve što im treba.

Telegraf.rs