Voja Brajović bio je sve vrijeme uz kolegu Sergeja Trifunovića, kojem je sinoć pozlilo tokom predstave “Voz” u Novom Sadu.

– Poslije pet minuta, odnosno poslije dva songa uvođenja publike u predstavu, Sergej nije mogao da nastavi. Čučnuo je iza scene i počeo da maše da ne može više. I jednostavno je izgubio govor. Ja sam ga animirao i vidio da to nije infarkt, zvao sam odmah Hitnu pomoć – rekao je Brajović za “Blic” i dodao da se Sergej dobro osjeća, piše Blic.rs.

– Videli su da nije srce, da nije infarkt, šećer, nešto što bi ugrožavalo njegov život. Odveli su ga na Institut u Sremsku Kamenicu, gdje su ga potpuno pregledali. Hvala bogu on je dobar, biće sve bolji i bolji. Pušten je, to je neki napad panike, nas glumce najviše ugrožava. Sve što mi kažemo da nije ništa dovodi do toga da bude svašta – ispričao je slavni glumac.

– Uvijek smo svi bili uz njega. U bolnicu su profesionalno sve odradili. Sve što se našava dešava na sceni, teško je ljudima objasniti, to su manje ili više psihički stresovi. Možda da su mene prigledali, možda bi i mene zadržali – završava on.

Blic.rs