Jupiter 9. novembra menja znak i nakon 12 godina se vraća kući, u svoje sedište – znak Strelca! U znaku STRELCA ostaće sve do 3. decembra 2019. godine.

Horoskop je pripremila Aleksandra Grujić, kojoj se možete obratiti za svaki vid astro konsultacija, izradu i analizu natalnih karti!

Jupiter se odlično oseća u ovom znaku i tu ispoljava svoje najbolje osobine! Donosi veliki optimizam i nove mogućnosti, ali gde god da Jupiter tranzitira tu se nešto uvećava, širi, menja.

Kako je Jupiter i veliki moralista on donosi i pravdu i nagrade u zavisnosti od toga kako se pristupali odredjenom delu vašeg života prethodnih godina.

Kako će delovati na vaš znak –  saznajte!

OVAN

Horoskop Ovan
Pixabay.com

JUPITER će tranzitirati vašom astrološkom kućom učenja, putovanja, životne filozofije, kontakta sa strancima i inostranstvom. Ovo je ujedno i kuća duhovnosti, religije i istraživanja. Više ćete biti fokusirani na unutrašnji rad na sebi.

Jupiter će ovim tranzitom kroz devetu kuću doneti želju za slobodom,oslobadjanjem pre svega od neke preopterećenosti finansijama,ali i promenu pogleda na život. Moguće je da će vam ukoliko učite ili studirate ići mnogo bolje tokom ovog tranzita.

Sjajan je i za početak bilo koje vrste edukacije. Svoje znanje ćete svakako proširiti kroz ovaj period. Odlazak u inostranstvo na duže, ili selidba u drugi grad.

BIK

Horoskop
Pixabay.com

OSMA astrološka kuća, kuća seksualnosti, rađanja, ali i smrti, regeneracije, finansijskih ulaganja, nasledstva, tuđeg novca, kriza ali i velike transformacije biće pod dejstvom Jupitera.

JUPITER ovde donosi upravo sreću kroz sve navedene segmente i okolnosti. Tokom ovog tranzita možete doživeti veliku karmičku ljubav i strast,ali proći i neku vrstu potpune transformacije u postojećoj vezi ili braku.

Kako je ovo kuća radjanja,ženskim pripadnicama znaka tranzit može doneti trudnoću. Imaćete mnogo više sreće sa tuđim novcem, ali i ulaganjima, pozajmicama, kreditima. Sreća dolazi i kroz otplatu nekih dugova.

BLIZANCI

Horoskop
Pixabay.com

VAŠA SEDMA ASTROLOŠKA KUĆA biće pod uticajem Jupitera. Ovo je kuća partnerstva,ali i braka,bračnihdešavanja,veza i odnosa,ovo je kuća koja opisuje i neke druge vrste odnosa, sudskih parnica i sporova, ali i ugovora i dogovorenih saradnji.

JUPITER ovde lepo deluje i donosi sreću upravo preko bračnog partnera ili momka, devojke, a ukoliko ste sami budite sigurni da vas ljubav neće zaobići! Nove veze koje se dese pod utucajem Jupitera biće pune optimizma,zajdničkih putovanja i harmonije.

Rešićete u vašu korist neki sudski spor,možda ući u važan i dobar partnerski posao.Imati protekciju veoma obrazovanih i ljudi od autoriteta.

RAK

Horoskop Rak
Pixabay.com

Rakovima će JUPITER 9.novembra ući u ŠESTU ASTROLOŠKU KUĆU, kuću, posla, obaveza, kuću zdravlja, ali i saradnika i klijentele. Očekujte velika dešavanja na polju posla! Ukoliko ste zaposleni vrlo je moguće da će se posao proširiti, a možda i radno okruženje,radni prostor.

Saradnja sa strancima,inostranstvom ili putovanja kroz posao su vrlo moguća. Privući ćete bolju klijentelu i saradnike. Ukoliko ste nezaposleni očekujte u narednih godinu dana bar jednu fantastičnu priliku za zaposlenje.

Tokom tranzita promenićeste i svoje radne i životne navike,ali i pristup zdravlju i možda rešiti neki zdravstveni problem.

LAV

Horoskop
Pixabay.com

Lavovi mogu da se raduju! Jupiter u njihovom po elementu srodnom znaku STRELCU još u kući ljubavi, dece, sporta, kreativnosti i igara na sreću može da donese samo veliku količinu pozitivne energije i uspeha kroz ove oblasti!

Više igre i zabave doživećete u narednih godinu dana. Već 9. novembra osetićete nalet velike kreativnosti, ali i olakšanja. Uspeh vas očekuje u radu sa decom, kroz sport i igru, a mnoge Lavove očekuje i proširenje porodice!

Lavovi koji su zauzeti osetiće kako ljubav izmedju njih i partnera raste i širi se u narednih godinu dana, ali ovaj tranzit pre svega uticaće na Lavove koji su sami ili one koji se tako osećaju. To zasigruno nećete biti tokom ovog tranzita. Očekujte ljubav o kakvoj ste sanjali.

DEVICA

devica
pixabay

Iako ste po prirodi vrlo realni i pravični,ali nekad i preopterećeni analizama i činjenicama, nekad nerealni optimizam ovog Jupitera iz Strelca neće ni vas zaobići u narednih godinu dana!

Njegov hod kroz vašu ČETVRTU KUĆU doneće nakon par godina jurenja za poslom i novim kontaktima, fokus na porodična pitanja ali i mesto stanovanja, nekretnine, zemljište i uopšte tlo pod nogama.

Ovo je ujedno i kuća emocija,pa ćete tokom ovog tranzita biti mnogo ispunjeniji, verovatno i voljeniji i srećniji. Tokom ovog tranzita verovatno će vam prijati da svoje vreme više provodite kod kuće i u poznatom okruženju.

Ipak kako Jupiter pravi kvadrat na vaše Sunce bilo bi dobro da pri ulasku u bilo koju emotivnu vezu sagledate i činjenice jer je moguća idealizacija partnera. Vrlo je moguće stvaranje porodice,ali i renoviranje ili kupovina nekretnine.

VAGA

horoskop
Pixabay.com

Vage su u prethodnih godinu dana mnogo toga materijalizovale,fokusom na posao i novac doprinele svom uspehu, a tranzit JUPITERA kroz astrološku kuću komunikacije, kraćih putovanja ali i bližih rođaka doneće im jedan rasterećujući pristup svemu i više uživanja.

SIGURNO je da ćete putovati i fizički ali i duhovno,na tim putovanjima upravo možete sresti ljubav, ali i sklopiti važna poznanstva i naučiti bitne stvari. Kursevi, učenja ali i završavanje nekog važnog administrativnog pitanja su veoma dobro aspektovani tokom ovog tranzita.

SREĆA preko brata ili sestre.Kupovina automobila ili rešavanje vožnje.

ŠKORPIJA

škorpija
pixabay.com

Iako će JUPITER napustiti vaš znak,bez brige on se samo seli na možda još bolju poziciju,u vašu DRUGU astrološku kuću, kuću sticanja, finansija, poklona, hedonizma i želja. Sigurno je da će ovaj tranzit doneti izuzetno dobru zaradu,posebno kroz simboliku Strelca, prekostranaca, putovanja, edukacija.

Ono što je takođe verovatno je da ćete i više trošiti i priuštitu sebi neke veoma važne stvari. Dobar tranzit za ulaganje u edukaciju. Tranzit kroz ovu kuću najčešće ljubav baca u drugi plan,alii ona je moguća posebno preko posla.

Apetit će vam rasti,pa u tom smislu moguće je preterivanje. Regulacija ishrane.

STRELAC

Horoskop
Pixabay.com

Iako ste po prirodi veliki optimisti i pravdoljubci,ovaj tranzit će vas učiniti pravim vesnicima dobrih vesti, izvora smeha, pozitive, mudrosti i pozitivnih promena. Ovo je za vas nov i veliki početak, vreme kada vi nastupate, bukvalno vaših „pet minuta“ zapravo vaših godinu dana!

Vaše ideje i zamisli biće u prvom planu, privlačićete dobre prilike, a ovo je idealno vreme da otpočnete svoj biznis, budete samostalniji, otputujete na duže, ali i da poradite na svom fizičkom izgledu!

Ko god dođe sa vama u kontakt ili saradnju u narednih godinu dana pratiće ga sreća na neki način. Ovo je pravo vreme i da udjete u novu vezu,ilibrak,i bez brige i forsiranja,sve vam samo dolazi. Moguće je i da ćete se malčice ugojiti.

JARAC

Horoskop Jarac
Pixabay.com

Vi ste neko ko ceni istinu,i ima svoje nekad krute poglede na svet,pa je moguće i da ste vrlo oprezni i nepoverljivi kada su velika obećanja i nadanja u pitanju. Ipak iako možda nećete preterano pokazivati, ni pričati o tome, ni vas neće zaobidji uticaj ovog Jupitera.

JUPITER U vašoj dvanaestoj kući je simbolika velike energetske zaštite, anđela čuvara, ali i simbol rasta duhovnosti, rada na svojoj podsvestu, unutrašnjosti, na momente povlačenje u sebe, traženje ličnog mira nekada i na udaljenim mestima ili kroz duhovne institucije.

Više ćete odmarati, a nije isključeno ni otputovati negde daleko, i upravo u toj daljini naći svoj sreću. Imaćete potrebu da u tišini, radu u nekoj vrsti izolacije pronađete važne odgovore. I naći ćete ih sigurno, a osećaj unutrašnje sreće neće izostati.

VODOLIJA

Pixabay.com

VODOLIJE čeka veliki preokret,naravno u njihovu korist. Vi ste večiti vizionar, dete budućnosti, ali i fleksibilan lik koji ne voli stege i okvire, prošlost i tradiciju. U prethodnom periodu ste se izuzetno umorili od velike količine teške i vama daleke energije Škorpije.

JUPITER je tu da vam tranzitom kroz astrološku JEDANAESTU KUĆU, kuću timskog rada, ali i druženja, kolektiva, prijateljstva i planiranja budućnosti. Ovaj veličanstveni tranzit donosi vam sreću kroz timski rad, novi kolektiv ili udruženje, preko prijatelja, kroz velika okupljanja ili slavlja.

Nećete često biti sami tokom ovog tranzita, a kako to i ne volite ova energija će vam jako prijati. Idealno vreme da proširite krug prijatelja, pozabavite se nekih svojim talentom, hobijem, ili se upustite u vezu sa nekim koga već dugo znate a niste verovali da može da probudi takve emocije u vama.

RIBE

Horoskop Ribe
Pixabay.com

Prijao vam je tranzit Jupitera kroz Škorpiju, ali je i vama tolika količina emocija, ponekad sumnji i briga, malo dojadila! Ulazak JUPITERA u znak STRELCA oslobodiće vas te energije, i staviti fokus na vaše astrološko polje karijere, posla, uspeha i društvenog statusa!

Ovo je veoma važan tranzit za vas i doneće vam priliku da pokažete i dokažete koliko ste poštovanja zaslužili. Očekujte veliku priliku za poslovno napredovanje, nov posao ali i protekciju i uspeh u pregovorima sa nadredjenima i šefovima ukoliko ih ima.

Vaša odgovornost u tom smislu će se pojačati.Može se desiti da mnogo toga kroz posao zavisi od vas. Ovaj tranzit može doneti i završetak fakulteta, ili pozitivnu promenu nekog vaše statusa.

Ambicija će vam rasti,iako se može desiti da na početku ovog tranzita budete u velikim nedoumicama kuda idete,ali ulaskom u 2019. godinu će se mnogo toga samo pojasniti.

Dnevno.rs