Ljubavna veza trebalo bi da se gradi na mnogo dubljim temeljima od izgleda i odeće.

U ljubavi nema mesta za površnost, a osoba s kojom ste u vezi treba da vas voli onakvu kakva jeste.

Evo koje stvari ne biste nikada trebalo da radite zbog partnera:

Dijeta

Nemojte nikad zbog dečka da idete na dijetu. Odluku o zdravoj ishrani ili vežbi treba da donesete isključivo zbog sebe, a ne da biste impresionirali nekog muškarca.

Žrtvovanje karijere

Ne morate birati između ljubavi i karijere. Ako mu vaše poslovne obaveze smetaju, preispitajte svoju vezu. Vaš partner treba da vas podrža u profesiji kojom se bavite i u svim vašim drugim interesima u životu.

Prekid s prijateljima

Ako vam dečko brani da se družite s drugim muškarcima, čak i ako se radi o vašim prijateljima iz detinjstva, onda ga s pravom možete šutnuti. Ako frajer ne veruje u muško-ženska prijateljstva, to mnogo govori i o njegovom odnosu prema drugim ženama.

Menjanje stila

Ako on voli skockane i našminkane žene, a to nije vaš stil, možete ga povremeno razveseliti u nekom takvom izdanju. Takođe, svoj stil ne treba da  menjate zbog muškarca, ali ni vi njega ne bi trebalo da terate na tako nešto.

Menjanje frizure

On voli plavuše, a vi ste brineta? On voli dugu kosu, a vaša je kratka? Uprkos svojim preferencijama, odabrao je vas, i ako vas pokušava nagovoriti da zbog njega promenite izgled, odmah mu dajte do znanja da to ne dolazi u obzir.

Izvor: index.hr