Kad mora da se radi, onda mora da se radi

Neki horoskospki znaci su predodređeni da imaju uspešne karijere, što i biraju, dok su drugi ipak usmereni na to da pored posla budu i uspešni u privatnom životu i imaju pored sebe partnera i porodicu.

Možete li da imate i jedno i drugo? Šta je optrebno za pravi balans? Da li jedno poništava drugo? Ovo su pitanja koja sebi nikako ne postavljaju sledećih 6 znakova horoskopa koji su u potpunosti fokusirani na svoju karijeru.

Ovan

Foto: Shutterstock

Ovaj vatreni znak ceni više poslovni uspeh nego li uspeh na privatnom planu. Oni imaju izražen takmičarski duh i vole da su u svemu prvi i najbolji i najbolje plaćeni. Poznat je po tome što je temperamentan i mrzovoljan. Po braku? Pa i ne nešto naročito.

Bik

U pitanju je zemljani znak koga pokreće želja za materijalnim bogatstvom i zadovoljstvima. Iskoristiće svoju odgovornost i stabilnost kao osobine koje su neophodne da se uspe u poslu. Simboliše ga bik, pa je s toga tvrdoglav, moćan i beskompromisan. Odličan je materiajl za poslovnog, ali ne i za bračnog partnera.

Lav

Kralj džungle, vladar Zodijaka kojim upravlja Sunce. On je samouveren, prirodni vođa i skoro mu je nezamislivo da izabere brak pre karijere.

Devica

Foto: Shutterstock

Zemljani znak koji je pozant kao pomoćnik u okretanju točkova Zodijaka. Ima jaku radnu etiku i odlično se snalazi u organizaciji posla. Za njih je potpuno logično da postave svoje ciljeve visoko.

Strelac

Vatreni element poznat kao strelac, pa je njegova meta ipak uspeh u karijeri. Ekstrovertni su i orijentisani na cilj. Preuzimaju rizik i imaju velike planove, a karakteriše ih i preduzetnički duh.

Vodolija

Njih najviše dotiču problemi koji muče svet jer oni se uvek bore protiv nepravde u svetu. Kako vole da o svemu dopbro razmisle koriste svoj dar kako bi pomogli društvu. Ovo je znak koji voli inovacije, nauku i pronalaske. Neke od najpoznatijih Vodolija bili su Čarls Dravin, Galileo i Tomas Edison.

(Telegraf.rs/yourtango.com)