Goran Jeličić, policajac iz Kozarske Dubice koji se sumnjiči za ubistvo sugrađanke Irene Predojević sproveden je u prijedorsko tužilaštvo.

 

Thumbnail

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS u saradnji sa policijskim službenicima PU Prijedor, a pod nadzorom Okuružnog javnog tužilaštva Prijedor juče su u Kozarskoj Dubici lišili slobode G.J. iz ove opštine zbog sumnje da je 2005. godine počinio krivično djelo teško ubistvo na naročito svirep i podmukao način nad Irenom Predojević iz Kozarske Dubice.

Thumbnail

S obzirom da se radi o policijskom službeniku u toku je postupak njegove suspenzije, potvrdila je za ATV Mirna Miljanović, portparol MUP-a RS.

Irena Predojević poznavala je Jeličića, saznaje ATV, te je s obzirom da je imala povjerenje, to kobno veče sjela  u njegov automobil, jer joj je ponudio prevoz do kuće.

Thumbnail

Nedaleko od porodične kuće uhapšeni ju je odvezao na obližnji put i zadavio. Kako bi sakrio tragove spalio je tijelo. Sve ovo nalazi se u izvještaju o počinjenon krivičnom djelu uz koji će, kako ATV saznaje, osumnjičeni danas biti predat Tužilaštvu u Prijedoru.

Thumbnail