Tri lica, državljani Srbije i Crne Gore, privedena su nakon što je u šleperu beogradskih registarskih oznaka zagrebačka policija pronašla drogu.

Zagrebačka policija pronašla je više od 90 kilograma marihuane u kamionu beogradske registracije, a dvojici državljana Crne Gore i državljaninu Srbije biće određen pritvor.

Iz zagrebačke Policijske uprave su saopštili da su protekle noći oko 23.30 časova “prilikom redovne kontrole teretnih vozila uočene sumnjive aktivnosti, te da su na kriminalističko ispitivanje privedena dva državljanina Crne Gore od 20 i 21 godinu, te tridesetsedmogodišnji državljanin Srbije”.

U policiji kažu da je kamion bio na parkiralištu u Ulici Klin u Zagrebu i da je na vrhu kontejnera hladnjače uočen prostor odvojen od tovarnog za koji je naknadno utvrđeno da je prepravljen, prenose hrvatski mediji.

Nakon što su vatrogasci rasjekli lim na krovu kamiona pronađeno je više od 90 kilograma marihuane, naveli su iz policije.

Osumnjičeni će nakon kriminalističke obrade biti predati pritvorskom nadzorniku, a krivična prijava će biti dostavljena nadležnom tužilaštvu.

Index.hr/RTRS