Advokat Duško Tomić kazao je da pravni tim Davora Dragičevića više ne postoji jer nemaju iste stavove.

Dodao je i da će pročitati cijelu dokumentaciju o slučaju “Dragičević” i reći šta misli o svemu.

Podsjetimo, danas je advokatski tim Davora Dragičevića stigao u Okružno tužilaštvo bez Davora. On je tim povodom stigao ispred Tužilaštva i obratio se prisutnima.

– Advokatski tim je došao bez klijenta. Vidjećemo kad izađu. Ako ne bude pomaka, ako bude drugi montirani proces, ostaće samo jedan član, a ostalima ću se zahvaliti. Čekaćemo dok ne izađu. Ne znam da li su oni advokati Tužilaštva, Dodika ili Davora Dragičevića. To će danas jasno morati da kažu – istakao je Davor Dragičević, piše Avaz.

– Bio sam upućen da će doći, ali ja o tome nisam obaviješten. Nisu mi rekli da će danas u pola tri doći u Tužilaštvo. Oni trebaju biti advokati Davora Dragičevića. Neću dozvoliti drugo ubistvo svoga sina. Mene ne zanima ko je njih i kako doveo. Idem do kraja. Ako treba protiv čitavog svijeta, protiv čitavog svijeta. Imam povjerenja u jednu osobu, reći ću u koju nakon što izađu. Tražim da se vidi ko je oteo Davida. Ako neće, otkazaćemo saradnju i advokatima i Tužilaštvu. Ići ćemo na institucije BiH. Ako ni to ne bude moglo, idemo pred strane sudove – zaključuje Dragičević.

Duško Tomić je tvrdio da je Dragičević o današnjem sastanku bio obaviješten, te da će se s njim sastati nasamo.

Avaz/Srpskainfo