Mars je čudnovata planeta koja voli da drži sve pod kontrolom

Planeta Mars ulazi večeras u znak Ribe menjajući ne samo kako volimo već dokle smo spremni da idemo zbog one koje volimo.

Planete često menjaju svoj položaj u odnosu na Sunce i na svakoj stanici različito utiče na naš život. Mars će se kretati kroz ovaj vodeni znak sve do 31. decembra kada će se preseliti u znak Ovna. Do tada ćemo stalno biti na ispitu dokle smo spremni da idemo zbog prave ljubavi.

Mars će vršiti uticaj na naš ljubavni život sve do 31. decembra. Foto: Tanjug/AP

Mars je planeta ambicije i akcije, znak koji nas gura i motiviše da se krećemo ka sledećem nivou i tera nas da se posvetimo nekom drugom. U pitanju je planeta koja reprezentuje božansku muškost. Mars voli da preduzima akcije, ali on to ne radi nesmotreno. On je veoma pragmatičan i zna da ponekad i nežniji pristup rezultira pobedom.

Ribe su poslednji znak Zodijaka i najromantičniji od svih znakova. Ribe vole više od svih ostalih, bezuslovnije i celim srcem i kada jednom osetite njihovu ljubav pomislićete kako nikada pre niste bili voljeni. Ovaj vodeni znak prikazuju dve ribe kjoje plivaju u različitim smerovima i ukazuju na to kako ovaj znak deluje na nas, da jednog momenta želimo sve, a narednog ništa.

Često se ovaj znak oseća nesigurnim u vezi onoga što želi jer se mnogo opcija čini kao prave, pa dok mogu da budu maštovite i kreativne, one mogu i da stagniraju jer su nesposobne da se pokrenu i krenu dalje.

Kombinacijom ove dve energije shvatamo da možemo da dobijemo neke stvari i na nežan način, kako  da budemo slatkasti i da ne preuzimamo uvek apsolutnu kontrolu nad svima. Novembar je mesec veza, u numerologiji je predstavljen brojem 11, Venera je trenutno retrogradna, a kombinacija uticaja Marsa i Venere na naš ljubavni život pogodiće sve znakove Zodijaka.

Foto: Shutterstock

Proteklih nekoliko nedelja mnogi od nas su prošli kroz emocionalnu buru sa partnerima jer nismo bili u ravnoteži ili nam je bilo potrebno da se razvijamo u pojedinim oblastima i tako postajemo bolja verzija sebe.

Proteklih meseci bavili smo se saznanjem šta je to što zaslužujemo nasuprot onome što prihvatamo. Mars u Ribama želi da nam pokaže koji su naši glavni prioriteti, da ne moramo uvek da se borimo za ono što želimo već da ponekad možemo prosto da dozvolimo da nam se nešto desi. On želi da nas podseti da ljubav ponekad može da promeni naše živote ne kroz borbu i silu, već kroz istrajnost i odlučnost. Baš onako kako reka erodira kamen dok se kreće, tako se i sve ono što želimo odnosi prema našoj ljubavi.

Mnogi koji su u vezi gledaće na svoj odnos nekim novim očima. To može da znači da umesto da zapnu još jače oni treba da daju malo prostora jedno drugom, da nikada ne treba da zaboravimo koliko vredimo i da konačno shvatimo šta je to što mi zaista želimo.

Iz dana u dan, ovaj tranzit će nas navoditi da budemo pažljiviji i nežniji prema našim partnerima.Umesto da ističemo probleme i uskačemo u nove svađe, bićemo ljubazniji i ponašaćemo se onako kako želimo da se partner ponaša prema nama.

Telegraf.rs