Nismo stigli ni da se okrenemo oko sebe, a već smo na pragu nove godine

Šta nas čeka sledeće godine je dobro pitanje, a ono što za sada znamo jeste da ćem 2019. započeti pravom eksplozijom kada Uran (planeta buntovnik) krene retrogradnim hodom kroz znak Ovna.

Ovo će dovesti do par krucijalnih promena u našim životima, naročito na ljubavnom i zdravstvenom planu. Na svu sreću, Uran ne ostaje u ovom položaju dugo jer već u martu prelazi u stabilan položaj u znaku Bika. Mladi mesec na početku januara donosi nam delimično pomraćenje u Jarcu što je odlično za početak proširenja privatnog biznisa. Ovo je idealno vreme da pratite vaše kreativne ideje i strasti jer će vas one voditi do većih i uzbudljivijih mogućnosti.

Početak 2019. godine obećava. Foto: Pixabay.com

Pun Mesec u januaru naći će se u znaku Lava što će nam malo ubrzati ritam i učiniti život uzbudljivijim. Kraj januara dočekaćemo mnogo mirniji jer će sve planete ići direktnim hodom napred. Sve će to biti super do početka marta kada Merkur kreće retrogradnim hodom donoseći veliku nesreću Ribama.

Evo šta nas pored svega ovoga opčekuje u 2019. godini i na šta sve trebamo da budemo spremni.

Merkur će biti retrogradan tri puta!!!

Ova planeta biće retrogradna u tri znaka ove godine: u Ribama (mart), Raku (Jul) i Škorpiji (oktobar). Biće to prava bura kada je reč o emocijama i tokom ovih perioda bićemo osetljiviji na energiju koja nas okružuje. Verujte svojim instinktima i vodite računa o sebi. Postoje periodi kada morate da povedete računa o sebi i emotivno i duhovno.

Putujte i upoznajte svet oko vas

Ove godine imaćete veću želju da putujete i istražujete svet oko vas. Sve to zahvaljujući Jupiteru, planeti ekspanzije, sreće i istraživanja koja će se odmarati ove godine u znaku Strelca koji je poznati pustolov Zodijaka. Ova kombinacija proširiće vam horizonte i pokazati vam drugačiji pogled na svet. Univerzum će vas gurati u avanture i ukoliko osetite taj pritisak samo mu se prepustite.

Opuštena godina kada je reč o ljubavi

2019. godina ne donosi nam ljubavne drame. Foto: Pixabay.com

Ukoliko ste u potrazi za ljubavi u 2019. godini, ne očekujte nikakve dramatične događaje. Ljupka Venera će se kretati kroz Škorpijuna početku godine i ostaće u tom znaku tokom cele godine. Škorpija je pragmatična, a Venera će vas naterati da na svaki sentimentalni problem kritički gledate. Pronaći ćete rešenje za sve vaše romantične probleme uz veoma malo drame. Mudra Venera će vam dati znanje i upozorenja kako da izbegnete igre, dramu i bilo kakve komplikovane situacije.

Sve je u stavu

Na samom početku leta, uz Mlad Mesec u julu i početak sezone Raka, očekujte totalno pomračenje. Ovo pomračenje donosi nam sveži dašak optimizma. Pozitivan uticaj Urana i zvezda iz sazvežđa Blizanci učiniće ovaj period veoma prijatnim za uživanje sa voljenim osobama i potragu za novim uspomenama. Napornim radom i pozitivnim stavom pretvorićete vaše snove u stvarnost.

Iskoristite vaše kreativne mišiće

Ovo je godina kada trebate da se posvetite vašim kreativnim talentima. Jupiter će se naći u kvadrantu sa Neptunom tri puta ove godine: u januaru, junu i poslednji put u septembru. Ovo veliko poravnajnje nije se desilo još od 2006. godine i neće se ponoviti sve do 2025. godine. Tokom ovog perioda osećaćete naboj velike kreativne energije. Uložite napor da realizujete vaše potencijale kako biste sve uspeli da ostavrite. To će zahtevati naporan rad i disciplinu i nemojte da tražite prečice.

Nova energija, nove mogućnosti

Budite kreativni i dajte sve od sebe da uspete. Foto: Pixabay/Myriams-Fotos

Kako se budemo bližili kraju godine, planete će nam donositi sve više kratkih perioda ispunjenih srećom, čak i više nego što nam je potrebno. Ovo je idealno vreme da probate nove stvari i preuzmete rizik. Rizik koji preduzimate će vam se isplatiti i doneće vam nova iskustva. Imaćete svu slobodu da pomerate granice i istražujete nove oblasti.

Sve u svemu, 2019. godina uneće dah nove energije u vaš život. Biće to putovanje ispunjeno slobodom, oslobođenjem i vreme da se posvetimo našem emotivnom i duhovnom stanju. Prihvatite kreativne vibracije i pred vama će se otvoriti pregršt novih mogućnosti.

Telegraf.rs