Regionalni odbor DNS Prijedor danas je jednoglasno donio zaključak kojim daje punu podršku predsjedniku DNS-a, Marku Paviću, u provođenju političkih i statutarnih odluka DNS.

Sve članice ovog odbora daju maksimalnu podršku predsjedniku Paviću i u provođenju aktivnosti koje vode ka konstituisanju vlasti u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini.

Organizacija mladih Demokratskog narodnog saveza, kao i svi drugi organi stranke jednoglasno je podržala Programsku platformu koja je ovoj stranci bila vodilja u proteklim parlamentarnim izborima.

– Ostvareni izborni rezultat nedvosmislena je potvrda da je Programska platforma DNS-a postavljena na objektivnim osnovama i da su birači prepoznali poruke kojima se DNS profiliše u stranku koja u centru svog političkog djelovanja ima čovjeka – poručeno je iz Organizacije mladih DNS-a.

Ova organizacija je, kako navode svjesna toga da je postignuti rezultat, prije svega baziran na viziji predsjednika Pavića i upravo imajući u vidu njegov lični doprinos najboljem izbornom rezultatu ikada, napominju, daju mu bezrezervnu podršku.

– U vezi sa trenutnim dešavanjem u i oko naše stranke, mi, mladi članovi DNS-a očekujemo da će predsjednik Pavić svojom mudrošću spriječiti svaki pokušaj da DNS krene nekim putem koji bi bio suprotan jednoglasno usvojenoj Programskoj platformi – poručuju.

Srpskainfo