Vrijeme je da se oprostimo sa vladavinom Škorpije

Na tron seda Strelac, sa svojim slobodarskim lukom i strelom i najavljuje divlju etapu koja će biti ispunjena osveženim osećanjima i emocijama.

Strelca predstalja strelac sa lukom i strelom, a njegova vladavina traje od 22. novembra do 21. decembra. Merkur je još uvek retrogradam pa ima malo haosa, ali to traje samo do 6. decembra kada će se sve vratiti u normalu.

Svima će nam prijati promene na nebu. Foto: Shutterstock

Kako se Sunce premešta u ovaj vatreni znak, svi ćemo osetiti uticaj Strelca na naše živote, ali se posebno naglašava njegov uticaj na sledeća četiri znaka.

Blizanci

Strelčeva energija je bezgranična, pa ćemo u ovoj sezoni osetiti neizdrživu i ogromnu energiju. Biće uzbudljivo i u ljubavnom životu gde će situacija da se kreće u cik-cak liniji. Vežite se jer će ovo biti baš luda vožnja.

Lav

Imaćete osećaj neizmerne sreće, a očekujte i ekspanziju kada je u pitanju vaš ljubavni život. Imate novi kreativni projekat koji vas već sada čini srećnim. Imate energije, spremni ste za avanturu i imate dosta inspiracije. Spremite se za avanturu kojoj nećete hteti da vidite kraj.

Strelac

Uživajte u vašoj sezoni. Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Ovo će biti veoma važan period za vas. Sada ste vi u središtu pažnje, a vi ćete uovom periodu imati snage da ostvarite sve što zamislite. Sve će vam u ovom periodu ići od ruke pa iskoristite sve pozitivne vibracije kako biste se vinuli u zvezde. Sa Suncem i Jupiterom u vašem znaku ove sezone ćete imati dosta energije, mira i magije na vašoj strani.

Vodolija

Veoma ste društveni, inspirisani i otvorenijeg ste uma nego inače. Ovo je energija za kojom vapite kako biste ostvarili i vaše najluđe snove. Sezona Strelca vraća u vaš život stare prijatelje i tera vas da sledite vaše snove. Iskoristite retrogradni Merkur kako biste se preispitali gde je vaš život sada i završite neke započete projekte ili ideje koje imate. Biće ovo izuzetno prosperitetan period za vas.