Hitna pomoć je samo mogla da konstatuje smrt

Predrag M. (49) ubijen je nešto posle 17 časova na Dušanovcu tako što je neko pucao na njega iz kola i pobegao, saznaje Telegraf. na licu mesta. Kako su nam komšije rekle, niko nije znao čime se ubijeni bavio. Niko nije čuo ni da se ubistvo desilo dok nisu videli policiju u ulici, pa se pretpostavlja da je ubica koristio prigušivač.

Foto: Mateja Beljan

– Živeli smo u istoj ulici, ali zaista ne znam čime se bavio Peđa. Znam samo da je imao para, vozio je besna kola uvek – rekla je komšinica žrtve za Telegraf.rs.

Foto: Mateja Beljan

Predrag M. je ubijen u Kolubarskoj ulici, a kada su ekipe Hitne pomoći izašle na teren, mogle su samo da konstatuju smrt.

– Naše ekipe su izašle na teren, ali je muškarac preminuo na licu mesta – rekli su nam iz Hitne pomoći.

Ubijeni je preminuo na licu mesta/ Foto: Telegraf

Prema prvim informacijama, Predrag M. izlazio je iz automobila kada ga je sačekao napadač i u njega ispalio više hitaca.

Nezvanično, ubijeni je stanovao upravo na broju ispred kojeg se dogodio zločin i od ranije je poznat policiji po raznim krivičnim delima, među kojima je i trgovina narkoticima.

Foto: M. Beljan

Prema nekim navodima na licu mesta, Predrag M. je nosio i nanogicu. To je potvrdio i jedan od njegovih poznanika, ali je negirao da je ubijeni povezan sa poslovima oko narkotika.

– Drogom se nije bavio, to je sigurno. Nanogicu je nosio, ali zbog nekih tuča – kazao je on kratko.

Foto: M. Beljan

Ono što je zbunjujuće je i da je na automobilu koji je bio parkiran pored mesta ubistva potpuno smrskano prednje staklo.

Telegraf.rs