Seks spaja ljude u vezama, ali isto tako može i da ih razdvoji ako jedan ili oba partnera nisu zadovoljni učinkom u krevetu. Rutina je jedna od najopasnijih stvari za vezu, jer kad seks postane redak, mehanički odrađen događaj, koji ima jednu jedinu svrhu – potvrdu da se, eto, i dalje seksate, verujte da vaša veza ili brak više ne stoje na zdravim nogama.

Zato, kako ne biste upali u rutinu (ili je razbili ako ste se već okliznuli), evo saveta – pet vrsta seksa koje će vas vratiti u doba leptirića u stomaku:

Divlji seks – onaj sirovi, iskonski, životinjski seks koji će probuditi komšije, uplašiti kućne ljubimce i rasklimati okvire kreveta – što razuzdanije, to bolje.

Dominantna žena – i njemu i vama će dobro doći da i vi preuzmete kontrolu! Kada se osećate posebno nestašno, zaskočite ga bez najave i naredite mu šta da radi…

Laganica – kad imate vremena, iskoriste ga na najbolji način sa svojim dragim – u krevetu! Najvažniji su vreme i proces. Nigde ne žurite, posvetite se jedno drugome i činu koji će vas ispuniti slatkim zadovoljstvima, a potom i dovesti do ekstaze.

Na brzaka – skočiće vam adrenalin, završiće se pre nego što shvatite šta se događa i na kraju će vam klecati kolena. Pored toga što ćete iz sebe izbaciti nagomilanu negativnu energiju, brzinski seks, koji vi inicirate, veliki je kompliment vašem dragom i nema boljeg načina da ga oraspoložite.

Prepuštajući seks – muškarci žude za osvajanjem teritorija, naročito ako je u pitanju žensko telo – teritorija koja im pruža toliko zadovoljstva. Upravo zbog toga postaju potpuno razuzdani kada im dopustite da vas osvoje.

Eto, odaberite jedan za večeras…

Izvor: metro-portal.hr