U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se tokom dana očekuje jače naoblačenje sa juga uz slabu kišu, koja će do večeri zahvatiti većinu krajeva.

Ujutro će na zapadu i sjeverozapadu biti oblačno sa maglom ili oblačnošću uz mogućnost slabe rosulje, dok će u ostalim predjelima biti umjereno do pretežno oblačno i uglavnom suvo..

Tokom dana naoblačenje sa juga i jugozapada donosi slabu kišu koja će poslije podne zahvatiti centralne i istočne krajeve, a do večeri ponegdje je moguća kiša i na krajnjem sjeveru i sjeveroistoku.

Duvaće slab do umjeren vjetar, južni i jugoistočni.

Јutarnja temperatura vazduha iznosiće od dva do šest, na jugu od sedam do 12 stepeni, a dnevna od devet do 15, na jugu do 17 stepeni Celzijusovih.

Temperatura vazduha izmjerena u 13.00 časova: Bjelašnica nula, Mrakovica dva, Krupa na Uni tri, Han Pijesak četiri, Sokolac pet, Kalinovik šest, Bijeljina i Srebrenica sedam, Banjaluka, Čemerno, Nevesinje, Zvornik i Sarajevo osam, Doboj i Gacko devet, Foča i Višegrad 10, Bileća 12, Trebinje 14, Mostar 15 i Stolac 16 stepeni Celzijusovih.

RTRS