Donator sperme koji za sebe tvrdi da je najtraženiji na svijetu, ima samo 27 godina, a već ima najmanje 15 djece u SAD.

U intervjuu za britanski “Metro”, on nije želio da otkrije svoj identitet, već je nazvan samo kao “Džastin”, što nije njegovo ime, prenosi Blic.rs.

On je rekao da ima najmanje 15 djece širom Sjedinjenih Američkih Država, a da je na putu još najmanje četvoro. Zanimljivo je to da on ne donira spremu banci spreme, već žene oplođava prirodnim putem, dakle seksualnim odnosom, jer, kako tvrdi tada žene imaju 50 odsto više šansi da će ostati u drugom stanju.

– Imam seks sa mnogim ženama kojima doniram spermu. Ja ih ne tjeram, ali ako imamo seks, one će imati veće šanse da ostanu trudne – rekao je “Džastin”.

On je otkrio i da vrlo rado ima seks sa mladim zgodnim devojkama, pa i tinejdžerkama.

– Ako je to lijepa mlada devojka, naravno da ću da imam seks sa njom. Neću da lažem. Ako mogu da se zabavim dok pravim bebe, zašto da ne? – rekao je mladić.

Prema njegovim rečima, većina zainteresovanih žena ga nađe preko “Fejsbuka” ili po preporuci drugih “zadovoljnih mušterija”.

“Džastin” kaže da mnogi donatori spreme lažu kada kažu da to rade iz čisto altruističkih razloga i priznao je da i on i kao i mnoge njegove kolege često oplođavaju i tinejdžerke koje nisu finansijski obezbijeđene, samo zato što su zgodne.

Foto: Dejan Božić/RAS Srbija

– Ponekad provjeravam djevojke kojima treba da doniram, ali iako mnogi ovo neće priznati, ako se radi o lijepoj 18-godišnjoj djevojci, čak i onoj za koju znate da nije finansijski stabilna, nećete je odbiti. Većina ljudi to neće priznati, ali će vjerovatno uraditi to i one će zatrudniti. Pokušavate da dobijete što više djece koliko možete i ako eliminišete mlađe devojke koje nisu finansijski stabilne, ograničavate sebi koliko djece možete da imate – rekao je on.

Ipak, rekao je da neće prihvatiti posao ukoliko se radi o osobi koja prima socijalnu pomoć.

Međutim, kako je rekao, iako neka djevojka imala male prihode, nikad ne znate da li će u budućnosti možda zarađivati više i imati dovoljno za svoje dijete.

Iako “Džastin” ne podržava finansijski svoju biološku djecu, on je rekao da voli da ostane u kontaktu sa majkama i da upozna svoje potomstvo.

Iako njegov seksualni život zvuči avanturistički, “Džastin” insistira da njegova ljubav prema oplođivanju žena nije fetiš, već da jednostavno voli da “sije svoje sjeme”.

– Želim da budem taj momak koji je posijao svoje sjeme svuda u svijetu. Bukvalno bih želio da imam dijte u svakoj državi na svijetu – rekao je on.

Srpskainfo