Pred nama je jedna zanimljiva nedelja

Pred nama je nedelja ispunjena usponima i padovima, a evo šta ovonedeljni horoskop poručuje svima nama.

OVAN

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Očekuje vas odličan period u kojem će faktor sreće biti maksimalno na vašoj strani. Možete da se nadate povoljnom danu koji će se pokazati jako dobro po vas i na ljubavnom polju. Zdravlje vam je takođe dobro postavljeno, možete da očekujete da ćete imati nalet pozitivne energije i da će vam najviše prijati da budete fizički aktivni.

BIK

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Očekuje vas prilika da ostvarite povoljnu atmosferu i napredak u privatnom ili porodičnom poslu. Kada je u pitanju ljubav pred vama su aspekti koji dovode do stabilizacije. Na polju zdravlja biste trebali da imate mirno stanje ali jedina slaba tačka može da vam bude vezana za organe za varenje, stomak i probavu pa povedite računa o ishrani.

BLIZANCI

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Pozitivno ste raspoloženi i lako sklapate nova poznanstva i prijateljstva u poslovnom okruženju. Na ljubavnom planu vas očekuju jako lepa dešavanja sa osobom iz bliskog okruženja. Kada je u pitanju zdravlje možete imati teži period ako ste asmatičar ali vam i generalno disajni putevi mogu biti nešto osetljiviji. Oko svega se posavetujte sa lekarom.

RAK

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Imaćete značajan priliv novca, polje zarade vam se pozitivno pokreće i možete da očekujete dobro stanje. Na polju emocija pored partnera imate ljubav i razumevanje. Kada je u pitanju zdravlje možete imati manja otežanja vezana za hormonalne promene pa je važno da o tome maksimalno povedete računa i da idite na redovne kontrole i provere.

LAV

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Očekuje vas faza koja je prilično nestabilna za vaše poslovno polje i generalno će vam biti teško da donosite nove odluke. Na ljubavnom planu od partnera na neki način tražite zaštitu. Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete da ćete imati manje tegobe vezane zaoči, glavu, glavobolju, probleme sa vidom kao i poteškoće vezane za pritisak.

DEVICA

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Pred vama je period u kojem ćete imati pozitivne ideje i želje ali nećete uspeti da realizujete baš sve što ste imali u planu. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas susret sa platonskom ljubavi. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa nesanicom, nervozom ali i sa cirkulacijom, niskim pritiskom. Često se osećate bezvoljno i malaksalo.

VAGA

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Pred vama je faza koja može da bude povoljna da vam se stanjena polju posla generalno stabilizuje. Na polju ljubavi možete da očekujete nov flert i poznanstvo. Kada je u pitanju zdravlje ne biste trebali da očekujete probleme tokom ovog perioda. Pred vama je dobra faza u kojoj ćete imati mogućnost da uživate i da se maksimalno opustite.

ŠKORPIJA

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Možete da očekujete da ćete imati mogućnost da sklopite neki nov ugovor ili da ostvarite poslovni napredak. Na ljubavnom polju je situacija stabilna i zadovoljni ste. Kada je u pitanju zdravlje možete da imate manje probleme sa kičmom i leđima. Moguće je da je došlo vreme da razmislite o fizikalnoj terapiji i da se generalno više posvetite zdravlju.

STRELAC

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Sve što budete želeli da ostvarite možete da ostvarite na pozitivan način. Odlična vam je ova nedelja i faktor sreće vas prati. Možete da očekujete i lepu ljubavnu avanturu. Na polju zdravlja se osećate više nego odlično, zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite i sve okolnosti vam maksmalno idu u prilog.Budite što aktivniji!

JARAC

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Pošto će vam finansije biti značajno bolje i vi ćete se osećati bolje i sigurnije. Možete da očekujete da ćete na polju ljubavi uploviti u novu vezu. Kada je u pitanju zdravlje osećate da imate višak energije pa vam bavljenje sportom jako prija. Tokom ovog perioda treba da se potrudite da izbegavate alkohol, poroke kao i sve toksine.

VODOLIJA

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Pred vama je period koji može da donese uspeh na poslovnom polju i uspeh u javnosti. Možete da očekujete da ćete na ljubavnom planu biti ispunjeni i srećni. Kada je u pitanju zdravlje očekuju vas manje poteškoće koje mogu da budu vezane za urogenitalni trakt pa se potrudite da o tome povedete najviše računa i da idete na redovne lekarske kontrole.

RIBE

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Pred vama je period u kojem ćete imati dosta veći broj poslovnih obaveza nego što ste očekivali. Na polju ljubavi je pred vama poznanstvo sa osetljivom i nežnom osobom. Kada je u pitanju zdravlje mogući su problemi vezani za krvotok, imunitet, generalnu oslabljenost organizma. Bićete sada prilično podložni virusnim infekcijama, upalama, itd.

Telegraf.rs