ПРИЈЕДОР, 28. НОВЕМБРА /СРНА/ - Сједница Скупштине града Приједора.

Odbornici Skupštine grada Prijedora razriješili su na današnjoj sjednici Tihomira Timarca sa mjesta vršioca dužnosti načelnika Odjeljenja za saobraćaj, komunalne poslove i zaštitu životne sredine i imovinsko-stambene poslove.

Timarac je razriješen na prijedlog gradonačelnika Prijedora Milenka Đakovića.

O ovoj tački dnevnog reda nije bilo rasprave, osim pitanja šefa Kluba odbornika SDS-a Radenka Stijepića o tome šta je razlog razrješenja.

Odbornicima je pročitano obavještenje da, budući da je Timarcu istakao treći tromjesečni period obavljanja funkcije vršioca dužnosti načelnika ovog odjeljenja, povučena je tačka dnevnog reda kojom je bilo predviđeno donošenje rješenja o njegovom ponovnom imenovanju za vršioca dužnosti načelnika odjeljenja.

– Poslove rukovođenja Odjeljenja za saobraćaj, komunalne poslove i zaštitu životne sredine i imovinsko-stambene poslove obavljaće gradonačelnik od dana razrješenja Tihomira Timarca do imenovanja novog načelnika Odjeljenja – navedeno je u ovom obavještenju.

Tihomir Timarac, diplomirani inženjer građevinarstva, imenovan je na ovu dužnost 7. marta 2018. godine nakon što je na prijedlog gradonačelnika, Skupština grada na 15. zasjedanju smijenila tadašnjeg načelnika Radana Vukadinovića.

SRNA/RTRS