Svako voli da bude voljen, ali ne prepoznajemo svi ljubav na isti način

Koliko ste se puta zapitali da li vas vaš partner stvarno voli? Poenta je u tome što on/ona možda ne zna šta vama treba i kako želite da vas voli, kao i kako da vam pokaže emocije. Horoskop otkriva na koji način svaki znak želi da mu partner pokaže svoju ljubav.

OVAN

Vama je potrebna raznolikost i spontanost. Snabdevajte partnera idejama da ne biste zapali u rutinu, jer vi to ne možete podneti. Ako je partner mirniji po prirodi dajte mu malo svoje “vatre” i biće sve u redu.

Imate žestok temperament i teško vas je ispratiti. Ne zanemarujte partnerov trud kada je dinamika u pitanju.

BIK

Da bi partner došao do vas potrebno je da vam podari gomilu zagrljaja i pažnje. Vi ne volite iznenađenja, pa vam prija blaga rutina puna romantike i nežnih dodira. Senzualsnost je ključna reč kada je ljubav prema vama u pitanju.

Međutim, vi volite i skupe poklone. Oni su za vas zaista dokaz prave ljubavi.

Foto ilustracija: Shutterstock

BLIZANCI

Vi volite da se igrate, jer ćete zauvek ostati mladi u srcu. Iskoristite zabavnu stranu svog partnera da biste se osećali voljenima, jer on zaista ne zna šta kada treba da upotrebi.

Ono što je vama najvažnije je da se partner ne povuče kada su teške životne situacije. Bitno je da nastavite da komunicirate i sve će se prevazići.

RAK

Ako partner želi da vam dokaže svoju ljubav, onda treba da voli sve vaše, od roditelja, preko prijatelja, sve do posla.

Ljubitelj ste staromodne romantike. Želite da se brinete o partneru, ali onda to isto očekujete i od njega.

LAV

Vi želite da budete obožavani. Ništa ne sme da ostane na rečima, jer želite da vidite da vaš partner uživa u vašoj vezi svim svojim bićem. Čak i kada vas kritikuje, partner ne sme pokazati aroganciju, jer ćete mu sigurno okrenuti leđa.

Umete da pokažete da ste ponosni na partnera, ali tražite to isto od njega.

Foto ilustracija: Shutterstock

DEVICA

Vi konstantno želite da poboljšate partnera. Ako on ume to da podnese vaše kritike sa osmehom na usnama, onda vas je kupio za ceo život. Volite toplotu i ljubaznost.

Vi tražite inteligentnog saputnika, ali biste sami da vodite vezu. Pripazite.

VAGA

Volite da budete polaskani, ali lako možete da budete zavisni od partnera i njegove ljubavi. Trebalo bi da napravite balans i da ga uputite na drženje i sa prijateljima.

Vi padate na sentimentalnost i to je karta do vašeg srca.

ŠKORPIJA

Vaš partner treba da prihvati vaše ogromne promene raspoloženja. Ali ako vas voli, prihvatiće vas kao takvu osobu – to je vaš moto.

Partner mora da bude strasven i da vam pokaže sve što ume u krevetu,a vaši zahtevi su ogromni. Istovremeno, treba da istrpi vašu ljubomoru, koja je ponekad vrlo brutalna.

Foto ilustracija: Shutterstock

STRELAC

Vi želite da vaš partner bude sa vama u svakom trenutku. Kad nije tu fizički, mora biti povezan sa vama mislima. Ako sam ne može to da uvidi, jasno ćete mu to staviti do znanja.

Ukoliko vas partner ne guši, bez obzira što toliko vremena provodite zajedno, onda je to prava ljubav.

JARAC

Vi jako puno radite i očekujete da partne to ispoštuje. Bilo bi najbolje kada bi i on bio radoholičar.

Ako ozbiljno shvata zajedničko planiranje života, onda bi trebalo da budete sigurni u njegovu ljubav. Još jedna stavr je važna, treba vam partner koji vas ne sputava.

VODOLIJA

Vaš intelekt je jako izražen i poštujete kada vas partner nadmudri, ali ne i ako mu je to primarni cilj. Želite fer borbu i taj ko vam je da biće vlasnik vašeg srca.

Vaša sloboda vam je jako važna, pa ćete biti sigurniji da vas partner voli ako vas ne ograničava.

Foto ilustracija: Shutterstock

RIBE

Vaš svet je samo vaša fantazija. Zato vam je potreban romantičan partner koji se uklapa u vašu bajku. Ne mora da radi apsolutno ništa, već samo da postoji kao takav i vi ćete biti sigurni u njegovu ljubav.

Ako partner prodre do vaše duhovnosti i intuitivnosti, onda se radi o veoma čvrstoj vezi oizgrađenoj na ljubavi.

Telegraf.rs